V.V. Dirkshorn
1746 AV Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Update van Accommodatie

De oplettende websitebezoeker heeft het misschien al gezien, maar onze Accommodatie-pagina heeft een update gekregen. Zo is er een overzicht gemaakt van de locaties waar onze club in het bestaan heeft gevoetbald.

Tevens is geprobeerd om een indruk te geven van hoe we uiteindelijk tot onze prachtige accommodatie zijn gekomen.

Wat velen van u bijvoorbeeld niet bekend zal zijn is dat ons sportcomplex begin jaren 70 ook een echte midgetgolfbaan heeft gehad.

Keepersdag Noordkop 16 juni

Zaterdag 16 juni 2018 organiseren SRC en Kleine Sluis de Keepersdag Noordkop bij SRC in Schagen. De trainingen op 16 juni zullen onder leiding staan van profkeeper Marco van Duin. Marco begon zijn carrière bij Vios-W in Warmenhuizen. Via Ajax, Haarlem, Volendam, NEC, Sparta, en Almere City keerde hij weer terug bij NEC. Vele keeperstrainers uit de regio zullen Marco ondersteunen bij de trainingsvormen.

Voetbalplaatjesactie Spar succesvol afgesloten

SPAR actie voorjaar 2018Afgelopen zaterdag werd de voetbalplaatsjes ruildag gehouden bij de SPAR van eigenaar Gert-Jan de Vogel. Gert-Jan had wel wat mensen verwacht maar hij was overrompeld door het vele bezoek. Er zijn in totaal 250 albums uitgedeeld. Groot en klein probeerden het album compleet te maken en het was de hele middag druk en gezellig in de supermarkt. Dit samen met het aanbod van brood en knakworst maakte de ruilmiddag geslaagd. Gert-Jan was blij en tevreden over de actie en de inzet van veel personen om alles goed te laten verlopen. De fotosessie in november liep gesmeerd, het album is fraai geworden en het zorgde voor veel enthousiasme en drukte in de SPAR supermarkt en het dorp.

Kleding doneren

Bij de golfbaan in Dirkshorn is door Rotary Harenkarspel een kledingbak geplaatst. Daarin kunnen mensen, zoals iedereen ongetwijfeld weet, hun ongebruikte kleding in deponeren. De opbrengst hiervan wordt volledig uitgekeerd aan Golfclub Dirkshorn, muziekvereniging Onder Ons en onze eigen voetbalvereniging.

Daarom verzoeken wij jullie om deze kledingbak onder de aandacht te brengen bij familie, vrienden en kennissen en deze natuurlijk zelf te gebruiken. Samen ondersteunen wij op die manier een bloeiend verenigingsleven in Dirkshorn.

Alvast veel dank voor de medewerking en inspanning. En willen jullie weten wat Rotary Harenkarspel allemaal nog meer doet, dan kunnen jullie terecht op www.rotary.nl.

Met hartelijke groeten,

Namens Rotary Harenkarspel,

Frank Broersen

Nieuwe foto: Hulp is gewenst!

We hebben weer een nieuwe elftalfoto voor u! En hulp is wederom gewenst.

Weet u de namen van de spelertjes, dan horen we dat graag van u. Wilt u dit dan mailen aan Jan Wesseling; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rommelmarkt op 2 juni

De voorbereidingen voor de rommelmarkt zijn in gang gezet. Het inleveren van goederen gaat de goede kant op. Veel kleingoed is reeds opgeslagen in onze opslagruimtes. We kunnen alleen geen grote meubels, bedden en kasten innemen. De opslagruimtes zijn hiervoor niet groot genoeg. Koelkasten,wasmachines,tv's etc. kunnen we wel opslaan. We bieden ook de mogelijkheid om zelf spullen in te leveren. De laatste zaterdag van de maand kun je deze in inleveren bij de voormalige handbalkantine. Bereikbaar via het parkeerterrein naar het sportpark. Inleveren tussen 11.00 uur en 12.00 uur. Je kunt ook bellen naar 0224- 551030. We maken dan een afspraak om de goederen op te halen.

Ongebruikte kleding? In de bak bij de Golfbaan!

kledinginzamelingBij de Golfbaan Dirkshorn is door Rotary Harenkarspel (www.rotary.nl)
een kledingbak geplaatst
waar je al je ongebruikte kleding in kunt deponeren.

De opbrengst van hiervan wordt volledig uitgekeerd aan Golfclub Dirkshorn,
Muziekvereniging Onder Ons én Voetbalvereniging Dirkshorn.

Promoot de kledingbak dus bij je familie, vrienden en kennissen en steun de vereniging(en)!

0224 752 009 - Corry van der Werff