V.V. Dirkshorn
Havenstraat 1
1746 AV Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Sint op bezoek bij VV Dirkshorn!

SinterklaasZaterdag 2 december zal hij met zijn Pieten aanwezig zijn.

Graag nodigen wij de JO8 , JO9 en JO10 uit. Vanaf 13.15 uur kunnen de kinderen gebracht worden en ongeveer 15.15 uur weer worden opgehaald.

Wij maken er weer een mooi feest van!

Bjorn Ruijs gouddelver Dirkshorn 1

RegenboogAfgelopen zondag stond er voor Dirkshorn 1 na 92 minuten een 3-2 overwinning
op het scorebord, met 3 zeer welkome punten als gevolg dus.

Zwaar bevochten en pas in de blessuretijd veilig gesteld door een prachtige goal
van Bjorn Ruijs. Goud aan het einde van de zondagse regenboog dus!

Voetballers VV Dirkshorn dragen steentje bij

IMG 4200Dankzij de hulp van 4 sportieve sterke voetballers heeft de VV Dirkshorn weer zijn
steentje bijgedragen om afgelopen zaterdag al het oud papier op te halen.

Dit levert de club jaarlijks een mooie bijdrage voor de kas op, dus Wilco, Chris, Ingmar en Merijn bedankt!

Ongebruikte kleding? In de bak bij de Golfbaan!

kledinginzamelingBij de Golfbaan Dirkshorn is door Rotary Harenkarspel (www.rotary.nl)
een kledingbak geplaatst
waar je al je ongebruikte kleding in kunt deponeren.

De opbrengst van hiervan wordt volledig uitgekeerd aan Golfclub Dirkshorn,
Muziekvereniging Onder Ons én Voetbalvereniging Dirkshorn.

Promoot de kledingbak dus bij je familie, vrienden en kennissen en steun de vereniging(en)!

Doe ook mee!

De club groeit en dat is mooi. Zeker als ook jij een klein steentje wilt bijdragen:

- aan af en toe een wedstrijd fluiten, waarbij het aan jou is of je dit bij de senioren of bij de jeugd wilt doen
- aan het één keer per week assisteren bij een jeugdtraining
- aan het (assistent)leider zijn bij de senioren op zondag

Mail het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel of benader Henk, Mike, Martin, Lennard of Jeen even persoonlijk voor meer informatie!

Wil jij woensdagavond een handje helpen?

Wil jij de linker- of rechterhand van Peter Buitenhuis worden en op de woensdagavonden een uurtje assisteren bij de training van de C-junioren en D-pupillen (circa 12 t/m 15 jaar)? Bel of mail even met Richard van Huizen: 06-22226193 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelnemen aan de AVIA tankstation sponsoractie

Sinds een jaar doen diverse mensen die de club een warm hart toedragen mee met deze sponsoractie. Het is heel eenvoudig. Je krijgt een pasje via de voetbal en spaart bij het tanken punten (geld) voor de club. Er zijn veel AVIA tankstations in de buurt (Schagen, Tuitjenhorn, enz.). Heb je interesse? Meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij één van de bestuursleden.

0224 752 009 - Corry van der Werff