V.V. Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Alles wat je moet weten over AZ in Dirkshorn

Eendracht Aalst én Maccabi Tel-Aviv komen naar Dirkshorn

Het was even afwachten. Dan toch opent AZ het seizoen weer op het hoofdveld van voetbalvereniging Dirkshorn. De Alkmaarders nemen het dit keer op zaterdag 22 juni en zaterdag 29 juni op tegen achtereenvolgens het Belgische Eendracht Aalst en de Israëlische kampioen Maccabi Tel-Aviv.

Foto's Legendstoernooi

Afgelopen zaterdag is het eerste succesvolle Legendstoernooi gespeeld. Met 9 teams, 69 spelers en veel publiek was het een perfecte dag.

Een uitgebreid verslag volgt later maar hier alvast wat foto’s voor een sfeerimpressie

AZ komt weer naar Dirkshorn!

⚽️U ziet het goed!⚽️

AZ Alkmaar komt ook dit jaar weer naar Dirkshorn. Nu op zaterdag 29 juni voor een oefenwedstrijd tegen de kampioen van Israël. Een affiche om trots op te zijn. Jij komt toch ook weer kijken?

Teamindelingen jeugd 2019-2020

De jeugdafdeling van VV Dirkshorn gaat volgend seizoen met de volgende jeugdteams in: JO19-1, JO16-1, JO14-1, JO13-1, JO13-2, JO11-1 en JO9-1. Terwijl enkele vergelijkbare maar ook grotere clubs om ons heen geen volledige jeugdopbouw meer kunnen presenteren lukt ons dit nog steeds. Daar zijn we dan ook erg blij mee. De volgende teamindelingen zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en met uitvoerige raadpleging van coaches en betrokkenen tot stand gekomen.

Pupil van de week Jesse

Jesse van HekezenIk ben Jesse van Hekezen, ik speel bij de JO8-1 en zondag was ik pupil van de week bij de wedstrijd Dirkshorn 1 tegen SRC 1.

Om 12.30 moest ik aanwezig zijn in de kantine en mocht ik aanwezig zijn bij de teambespreking. Daarna kreeg ik een mooi voetbalshirt met pupil van de week erop, deze mocht ik houden.

Voordat de wedstijd begon ging ik samen met de spelers van het 1ewarm lopen en inschieten. Na de tos en het fluitsignaal mocht ik de aftrap nemen en scoorde ik een doelpunt. De wedstrijd eindigde in een gelijk spel 2-2. Na de wedstrijd heb iknog een tas vol lekkers, een mooie bal, bidon, diploma en een poster van het 1e gehad.

Iedereen heel erg bedankt voor deze mooie dag en de mooie cadeautjes, ik heb het heel leuk gehad.

Groetjes Jesse.

Dirkshorn 1 uit het seizoen 2003-2004

Het hoeft geen betoog dat we de spelers van bijgaande foto eigenlijk allemaal, op een enkele te ver weg wonende speler na, op 1 juni verwachten. In onze aanloop naar het Legends toernooi op 1 juni kijken we terug naar een wat recentere periode. In het seizoen 2003-2004 wist Dirkshorn, onder de debuterende trainer Dennis Kanne, de titel te behalen in de toenmalige zevende klasse. Jack van der Werf werd regionaal topscorer met 24 doelpunten gevolgd door Rob Duinkerken met 22 goals. Het eerste jaar in de zesde klasse was een wat kleurloos seizoen. Dit in tegenstelling tot het tweede seizoen, 2005-2006. In dit jaar werd nu in de zesde klasse voor de tweede keer in drie jaar de titel behaald en promotie naar de vijfde klasse gerealiseerd.

Achterban ledenbericht!

In het mei ledenbericht van de Achterban kun je lezen wat voor goeds de Achterban allemaal doet met haar ledenbijdrages. Ook vestigt de Achterban graag je aandacht op de eerste ledenbijeenkomst op 31 augustus, die in het teken zal staan van 'Happen en trappen'!