V.V. Dirkshorn
1746 AV Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Foto's Regioselectie-AZ

Nog een keer nagenieten van de wedstrijd Regioselectie Dirkshorn-AZ? Het was wederom weer een groot succes zoals te zien is in deze fotoserie!

Klik verder om de foto's te bekijken!

Drone foto's VV Dirkshorn

Tijdens Regioselectie Dirkshorn-AZ zijn er fantastische foto's van ons complex gemaakt met een drone. We wilden jullie deze natuurlijk niet onthouden. Wat ziet het er prachtig uit van boven!

Klik door om de foto's te bekijken.

[Film] Terugblik: AZ in Dirkshorn 2003

Opnieuw zal AZ dit jaar zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op vrijdag 29 juni 2018 bij Dirkshorn spelen. Dat is op zich geen historisch feit. Wel is het inmiddels al 15 jaar geleden dat AZ voor de eerste keer bij Dirkshorn tegen een Harenkarspelselectie speelde. Een organisatie comité onder leiding van Jack van der Werff en Marcel van Baar was er in geslaagd om deze wedstrijd te organiseren. Van deze wedstrijd heeft onze dorpsgenoot Marcel Borst indertijd, inmiddels dus bijna historische filmbeelden, gemaakt. Onlangs hebben we deze beelden van Marcel ontvangen en we hebben hier een korte samenvatting van 15 minuten van gemaakt.

Eindstand FB Cup 2017-2018

Na een bloedstollende strijd is de FB Cup 2017-2018 op doelsaldo beslist en gewonnen door... Zondag 3! Van harte, mannen!

Gespeeld

Goals voor

Gemiddeld

FB Punten

Goals Tegen

Gemiddeld

FB Punten

Totaal

3e

Dames

Za 2

1e

Teamindelingen jeugd 2018-2019

Volgend seizoen gaan maar liefst 9 jeugdteams namens VV Dirkshorn fris van start in de nieuwe competitie. Een mooi aantal en bijzonder is dat we naast doorstromende kabouters weer een volledige opbouw hebben in leeftijden van JO8 t/m JO19!

JO15-1 kampioen!!

JO15 1 kampioen voorjaar 2018Na een spannende ontknoping is Dirkshorn JO15-1 kampioen geworden! Zelf won het team uit bij Hugo Boys, dat ook nog een kleine kans had, met 1-7. De opdracht voor concurrent VIOS werd daarmee bijna onmogelijk, omdat zij dan met 18 goals verschil moesten winnen tegen Sint Boys. Dat bleek toen het nieuws uit Warmenhuizen door kwam dat het bij 5 goals gebleven was. Het talrijke Dirkshorn publiek werd getrakteerd op een prachtige wedstrijd in een tropisch Heerhugowaard-de Noord met veel goede combinaties en mooie goals. Het zeer blije team werd gehuldigd met medailles en 'champagne'. Van harte, team en begeleiders Mike, Lennard en Rene!!

Belangrijk! Toestemmingsverklaring

Beste Leden en vrijwilligers,
De kranten staan er vol van. Vanaf 25 mei 2018 moet iedere vereniging – groot én klein – voldoen aan strenge privacyregels, voortkomend uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dus ook voetbalvereniging Dirkshorn. We hebben uw hulp daarbij nodig.!!!
Wat houdt dit in het kort in?

Dringende oproep: wil jij (een paar keer) fluiten?

Graag doen we per direct een dringend beroep op je. Zoals je weet worden de wedstrijden bij ons op de vereniging gefloten door vrijwilligers. Nu is dit aantal vrijwilligers de afgelopen jaren behoorlijk geslonken, waardoor het teveel wordt voor de overgebleven scheidsrechters. Daarom hopen wij dat je de vereniging (teams, spelers en scheidsrechters) wilt helpen door je aan te melden als scheidsrechter. Het zou al heel veel schelen als je enkele (één, twee of drie) keer per jaar wilt fluiten. Als dit niet lukt zijn wij genoodzaakt het verplicht te gaan stellen, net als kantinediensten en vervoer bij uitwedstrijden. In het geval van een blijvend tekort zijn wij genoodzaakt wedstrijden te laten vervallen, en dat willen we natuurlijk niet.

Graag ontvangen we je aanmelding voor 30 juni 2018 zodat we volgend seizoen met zijn allen kunnen blijven voetballen. Aanmelden of informatie opvragen kan bij één van de bestuursleden of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0224 752 009 - Corry van der Werff