V.V. Dirkshorn
Havenstraat 1
1746 AV Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Stuur alles naar onze redactie

Het competitieseizoen staat voor de deur. Vanaf komend weekend worden er weer veel wedstrijden gespeeld die er echt toe doen. Om iedereen te laten meegenieten van alle hoogte- en dieptepunten van onze teams, zou het mooi zijn om 'alles' op de site te plaatsen.

Zorg voor een verslag, maak foto's, zet leuke wetenswaardigheden op een rijtje en laat het de redactie van onze voetbalvereniging weten. Zo heeft de JO8-1 al het goede voorbeeld gegeven door een smeuïg verslag met iedereen te delen. Alles wordt direct gelinkt naar Facebook, dus we blijven allemaal op de hoogte.

Laten we er een prachtig seizoen van maken!

Met sportieve groet,

De redactie van VV Dirkshorn

Dames 1 trainer gezocht!

Dames trainerDirkshorn Dames 1 zoekt een enthousiaste trainer (m/v). Meld je snel aan, dan kun je vanaf de competitiestart met dit mooie team aan de slag!

De precieze invulling stemmen we graag met jou af.

Duo Lake vermaakt de Achterban

Zaterdag 1 september is weer de jaarlijkse Achterban bijeenkomst voor de leden gehouden. Ook dit keer was er weer een grote opkomst! Een kleine 70 leden waren aanwezig om hun kennis van muziek te testen. De commissie is er blij mee dat er op dit moment 108 leden de Achterban steunen. Als vriendenclub van de voetbalvereniging kunnen we door jullie lidmaatschap allerlei activiteiten binnen de club ondersteunen.

Dirkshorn JO8-1 - Schagen JO8-6

De tweede wedstrijd van het seizoen vond zaterdag plaats. Na een felle training waarbij iedereen aanwezig was en de klinkende overwinning van afgelopen zaterdag waren de verwachtingen hoog gespannen. De supporters van beide teams waren al vroeg in grote getalen aanwezig. Gelukkig bleven rellen, nadat bekend werd dat de scheidsrechter familiaire banden had met de tegenstander, uit.

Hollandia T JO8 - Dirkshorn JO8

Vorige week zaterdag stond de eerste wedstrijd van Dirkshorn JO8 op het programma. Gelukkig hebben we na een roerige transferperiode, met buitenlandse interesse, al de talenten voor de club kunnen behouden en stond er die zaterdag een ijzersterk elftal op het veld. Een goede mix van ervaren spelers en jonge talenten. En dat bleek een gouden combinatie.

Ga 30/9 met de club naar AZ - PEC Zwolle!

AZ nodigt alle VV Dirkshorn leden, ouders, familie, begeleiders, supporters en belangstellenden uit om zondag 30 september (14:30 uur) AZ - PEC Zwolle te bezoeken. Hiervoor geldt een actietarief van slechts €10 per kaart

Bestel snel via de volgende actielink:

De kaarten kunnen tot en met dinsdag 18 september online besteld worden. Voor € 2,50 kun je een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebestellen. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging trouwens € 1!

Belangrijk: nieuwe vrijwilligersregeling!

Doordat er een ernstig tekort is aan vrijwilligers is het bestuur genoodzaakt om een nieuwe regeling te treffen voor de invulling in het weekend. Zonder vrijwilligers kan een club niet draaien, dus jullie medewerking wordt gevraagd.

Wat houdt de nieuwe vrijwilligersregeling in?

0224 752 009 - Corry van der Werff