V.V. Dirkshorn
1746 AV Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Nieuwjaarsreceptie 2019 + foto's

Zondag 6 januari 2019 was het weer tijd voor de jaarlijkse activiteit met eten, voetballen (kijken) en de receptie.

Voorafgaande aan de wedstrijd was er eerst een mooi moment op het A veld, namelijk de onthulling van 2 nieuwe dug-outs. Mede door de sponsoring van De Achterban staan er 2 prachtige exemplaren en het is bijna een genot om wissel te zitten.

Nieuwjaarsreceptie zondag 6 januari!

Traditiegetrouw houdt Voetbalvereniging Dirkshorn op de eerste zondag van het jaar zijn jaarlijkse Nieuwjaarswedstrijd met aansluitend een gezellige receptie. Om 14.30 uur staat de wedstrijd op het programma. Na afloop is er vanaf 15.30 uur uiteraard weer gelegenheid voor een drankje tijdens de receptie. Zorg dat jij er zondag 6 januari ook bij bent, dan kunnen we er een mooi en knallend begin van het nieuwe jaar van maken!

Met sportieve groet, Bestuur Voetbalvereniging Dirkshorn

Eindejaarsupdate Achterban

Het einde van het jaar begint te naderen en zoals jullie van ons gewend zijn willen we jullie graag bijpraten over de gang van zaken bij de Achterban. We zijn er trots op dat een kleine 110 leden onze Achterban willen steunen. Hierdoor kunnen we onze voetbalclub substantieel ondersteunen. In eerste instantie denken we dan aan onze jeugd en de andere actieve sporters van de voetbalclub. Deze ondersteuning heeft als uitgangspunt dat het bij kan dragen aan de verbetering van de sportieve resultaten.

Achterban Oliebollentoernooi 28 december!!

Reserveer vrijdag 28 december alvast in je agenda! Dan vindt namelijk het ontzettend leuke Achterban Oliebollentoernooi van VV Dirkshorn plaats voor alle kabouters en de jongste jeugd van JO8 t/m JO12. Het programma?

• 09.30 uur tot 10.15 uur: Kaboutertraining/toernooi
  • 10.30 uur tot 12.30 uur: Mixtoernooi voor de jeugd van JO8 t/m JO12 (spelers worden verdeeld over diverse teams, wedstrijdjes van 10 minuten)
  • 13.00 uur prijsuitreiking

Houd deze datum dus vrij voor dit geweldige toernooi! Meer informatie volgt via de teamcoaches.

Kippenactie 2018 geslaagd!

De jaarlijkse kippenactie bij de voetbalvereniging is dankzij de inzet van onderstaande vrijwilligers:
Jake Zaat,Roan Dam, Sjors Wouda, Arno Schuuring, Sam Strijbis,Teun Strijbis, Dirk Drijver, Dylan Kieft, Dean Hoogland, Mike Kieft, Frank Pankras, Gerard Gootjes, Henk Rijs, Gerard van der Sluis ,Jan Duinkerken, Jan Hinrichs, Thomas Hinrichs, Gerda Zut, Jan Smit, Jan van de Molen, Martin Bloothoofd, Jaap van der Werff, Jan van der Sluis, Marleen Gootjes, Karin Nierop, Marco Kaper, Joost Schouten, Tijn Schouten, Mariëtte Ducheine, Peter Hoogland, Pieter van der Werff, Jerry Koelman, Floor Vollebregt, Ivan Haanebrink , Jack van der Werff, Thieme Grootes, Jeroen van Peperstraten, Mathijs Nierop, Ode Koedijk, Joost Entes, Tim Entes, Jesper Duinkerken, Joyce Duinkerken, Jan-Willem Swart, Ian Buitenhuis, Juup Korthouwer, Lennard Peperkamp, Max Peperkamp, Lotte Peperkamp, Rob Duinkerken, Lars Nierop, Wout Pankras, Tim Rentenaar, Rob Nierop, Colin Kieft, Jeanette Kieft, Marcel Schouten en Hans Smit weer geslaagd.

Welgeteld zijn er 375 prijzen uitgedeeld ook met dank aan de Spar Dirkshorn die de prijzen weer keurig heeft verzorgd. Vrijwilligers zeer bedankt voor jullie inzet!

Flashback: het kampioenschap van JO12-1!

JO12 1 kampioenDe kruitdampen zijn al lang opgetrokken, de herinneringen blijven zeker: Dirkshorn JO12-1 is ONGESLAGEN kampioen geworden in de 1e klasse. Een prestatie van formaat, waar iedereen zo ondersteboven was dat het verslag nu pas kon worden afgeleverd :-)
Voor het tweede jaar in de eerste klasse moest het na een tweede plaats vorig seizoen dit jaar maar gaan gebeuren. In ieder geval werd de najaarscompetitie meteen goed gestart met mooi voetbal en een dikke overwinning en zo ging het bijna het hele seizoen door. Er zaten wel een paar lastige tegenstanders tussen die hun strijdplan omgooiden tegen de kampioenskandidaat en heel verdedigend gingen voetballen.

Onze hoofdmacht in het nieuws: Wieringerwaard - Dirkshorn

Alle hoogte- en dieptepunten en overige noemenswaardige zaken binnen onze vereniging worden nauwlettend in de gaten gehouden door de media. En ook via deze weg willen wij iedereen daarvan laten meegenieten. Daarom proberen wij dit seizoen ieder nieuwsbericht of wedstrijdverslag uit de Schager Courant op de website te delen.

Deze week: de moeizame overwinning bij Wieringerwaard (1-2).