V.V. Dirkshorn
Havenstraat 1
1746 AV Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Promotie JO19-1 en JO11-1: 1e klasse!

Dirkshorn JO11-1 en JO19-1 zijn als de beste teams uit de najaarscompetitie in de 2e klasse beide gepromoveerd naar de 1e klasse. Dat is een uniek feit in de geschiedenis van VV Dirkshorn en daarom het vermelden meer dan waard! JO19-1 maakte 10 februari zijn entree al in de 1e klasse met een fantastische 6-1 thuis overwinning tegen ZOB JO19-1 uit Zuid-Oost Beemster. JO11-1 begint na het vers behaalde zaalkampioenschap thuis tegen AFC'34 voor het eerst aan een competitiewedstrijd op dit niveau. Een opmerkelijk feit waar we graag even bij stil wilden staan: mooi!

24 februari met de hele club naar AZ-Sparta!!

az spartaWe gaan zaterdag 24 februari met de hele club naar AZ - Sparta (18.30 uur)! Geef je dus direct op bij je coach. Voetbal je niet, maar wil je wel mee, geef je dan snel op bij de organisatie. AZ wil namelijk snel van ons weten met hoeveel mensen we komen. De kosten zijn 12,50 euro p.p. De 24e verzamelen we om 16:30 uur in de kantine. De kids krijgen wat lekkers mee, waarna we in kolonne vertrekken richting Alkmaar.

We hopen dat iedereen meegaat en gaan er een onvergetelijke leuke dag van maken. Ga jij ook mee?!

Rob Duinkerken, Tim Rentenaar, Axel Stam, Lex Hellinga, Bjorn Ruijs , Nick Smit en Arjan Rijs.

SPAR en VV Dirkshorn Voetbalplaatjes actie!

Spar actieDe SPAR supermarkt Dirkshorn heeft een mooie actie gestart die duurt t/m zondag 25 maart. Je kan 361 plaatjes sparen van iedereen die bij de voetbalclub betrokken is; teams, spelers, scheidsrechters, besturen, scorebordmanager, enz. De plaatjes kunnen in een fraai kleurig boekwerk geplakt worden. De omslag van het boek is een mooie omgeving foto van het sportcomplex en er staat ook een artikel in van de clubhistorie.

Iedereen wil dit boek natuurlijk hebben en compleet maken!  Later wordt ook een ruil dag georganiseerd, de datum is nog niet bekend. Voor € 10 krijg je 4 plaatjes dus op naar de SPAR en laad je boodschappenkar vol!

Dubbele punten AVIA tank sponsoractie februari

In februari gaat de AVIA tank sponsoractie dubbel zo hard en spaar je dubbele punten voor de club!
Sinds een jaar doen diverse mensen die de club een warm hart toedragen mee met deze sponsoractie. Het is heel eenvoudig. Je krijgt een pasje via de voetbal en spaart bij het tanken punten (geld) voor de club. Er zijn veel AVIA tankstations in de buurt (Schagen, Tuitjenhorn, enz.). Heb je interesse? Meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij één van de bestuursleden.

Waarderingvitrine en herinneringsbank onthuld

Op de Nieuwjaarsreceptie zijn de nieuwe waardering vitrine en herinneringsbank onthuld. Dit is de waardering voor mensen die veel voor de club betekenen of betekend hebben. Dit kan bestuurlijk, ondersteunend, sportief, ondernemend, vernieuwend of algemeen zijn. We zijn geholpen door de Achterban (de vrienden van de voetbal) met een donatie. Sijmen Grootes die de vitrine en bank heeft ontworpen en gemaakt voor een mooie prijs. Lex Hellinga voor het ontwerp van de poster en de archief groep voor controle van alle gegevens.

Rommelmarkt op 2 juni

De voorbereidingen voor de rommelmarkt zijn in gang gezet. Het inleveren van goederen gaat de goede kant op. Veel kleingoed is reeds opgeslagen in onze opslagruimtes. We kunnen alleen geen grote meubels, bedden en kasten innemen. De opslagruimtes zijn hiervoor niet groot genoeg. Koelkasten,wasmachines,tv's etc. kunnen we wel opslaan. We bieden ook de mogelijkheid om zelf spullen in te leveren. De laatste zaterdag van de maand kun je deze in inleveren bij de voormalige handbalkantine. Bereikbaar via het parkeerterrein naar het sportpark. Inleveren tussen 11.00 uur en 12.00 uur. Je kunt ook bellen naar 0224- 551030. We maken dan een afspraak om de goederen op te halen.

Update historie

Het is een cliché, maar we moeten allemaal met onze tijd meegaan. Hoewel die zin de lading in dit geval niet volledig dekt, heeft het er wel enigszins mee te maken. Want wij als vereniging vonden het nodig om de geschiedenis van VV Dirkshorn een flinke update te geven. En dus is de historie van deze club een stuk completer, is het geheel chronologisch gesorteerd en zijn er foto's toegevoegd.

Via het rolmenu 'V.V. Dirkshorn' kunt u bij de Geschiedenispagina komen. Maar om het u helemaal gemakkelijk te maken, kunt u ook op de volgende tekst klikken:

De geschiedenis van VV Dirkshorn

Even voorstellen: de wisselvallige hoofdmacht

Er is mij gevraagd om een stukje te schrijven over het eerste elftal. Een kleine samenvatting over het eerste deel van het seizoen 2017-2018.

Je kunt over de selectie haast een boek schrijven rondom de gebeurtenissen in en om het veld. Dus de grootste uitdaging is om er een samenvatting van te maken. Ik begin gewoon bij het begin en er zal ongetwijfeld ergens een laatste punt worden gezet.

0224 752 009 - Corry van der Werff