V.V. Dirkshorn
1746 AV Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Onze hoofdmacht in het nieuws: Dirkshorn - Wieringerwaard

Alle hoogte- en dieptepunten en overige noemenswaardige zaken binnen onze vereniging worden nauwlettend in de gaten gehouden door de media. En ook via deze weg willen wij iedereen daarvan laten meegenieten. Daarom proberen wij dit seizoen ieder nieuwsbericht of wedstrijdverslag uit de Schager Courant op de website te delen.

Deze week: de zege op Wieringerwaard (1-0).

Zaterdag 1 uit het seizoen 1977-1978

De schijnwerper deze keer op het zaterdagelftal uit het seizoen 1977-1978. Dat het voetbal bestuur er toe overging om de jeugd van Dirkshorn op zaterdag te laten voetballen kwam door de grote toeloop van jeugdspelers uit Stroet die principieel niet op zaterdag voetbalden. Dit betekende een belangrijke uitbreiding van de jeugdafdeling. In 1975-1976 had dit tot gevolg dat er in dat seizoen voor het eerst met een zaterdag standaard eerste elftal aan de competitie werd deelgenomen.

Lees snel verder!

Steeds meer kabouters op zaterdag!

KaboutersHet is weer een genot om te zien op zaterdagmorgen.

Diverse kabouters, onze reporter telde er een stuk of 11 (een nieuw elftal! :-)), hebben elke zaterdagochtend het grootste plezier van de wereld. Dat is genieten!

Gun je jouw zoon of dochter ook zo veel plezier? Kom dan één van de komende zaterdagen ook eens langs!

Géén Mixtoernooi, wél Legendstoernooi

In verband met het nieuwe Legendstoernooi dat op zaterdag 1 juni plaats gaat vinden, is besloten om dit jaar géén Mixtoernooi te organiseren. Om een overvolle agenda te voorkomen.

Meld je daarom snel aan voor het Legendstoernooi! Dat is niet zomaar een evenement, zie het meer als een gezellige reünie met die voetballers van toen. Ga met elkaar de uitdaging aan die het spelletje Walking Football met zich meebrengt. Benader jouw teamgenoten van vroeger en zorg ervoor dat zij zich ook aanmelden!

Let wel: aanmelden kan alleen via het daarvoor bestemde aanmeldformulier. Klik op de banner aan de rechterkant van de website om bij het formulier op de informatiepagina te komen. Of klik op de onderstaande knop.

Wij zijn jullie graag op 1 juni!

Dames houden 70-jarige Jan jong!

Jan Wilthagen 70Jan Wilthagen is door zijn dames flink in het zonnetje gezet. En terecht, deze sympathieke topkracht van VV Dirkshorn is natuurlijk heel zeldzaam in zijn soort!

Zouden het ook juist deze dames zijn die Jan zo jong houden?

Want zeg nou zelf: zo kun je na je 70e toch nog makkelijk 20 jaar door? :-)

Legendstoernooi V.V. Dirkshorn

Sportief in de weer met die teamgenoten van toen, om vervolgens met elkaar een gezellige feestavond te beleven. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Ons in ieder geval wel! En daarom zijn wij van plan om het VV Dirkshorn ‘LEGENDS’-toernooi in het leven te roepen. Dit staat te gebeuren op zaterdag 1 juni.

Er wordt tijdens dit toernooi Walking Football gespeeld. Want voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn, het spelplezier staat altijd voorop!

Alle (oud)-leden/-spelers van deze voetbalvereniging van 1940 tot 2000 (80 – 19 jaar) zijn welkom.

Lees verder om je op te geven.

Pupil van de week Mick Broersen

Mijn naam is Mick Broersen en ik was pupil van de week bij de wedstrijd Dirkshorn tegen DWB. Eerst mocht ik in de kleedkamer zitten en toen mocht ik mijn pupil van de week kleren aan, en mijn voetbalschoenen. Hierna gingen we naar het veld en gingen we overpassen met de bal, daarna gingen we ook nog even rennen, en een beetje opwarmen. En toen gingen we naar de kleedkamer en waren de spelers allemaal klaar voor de wedstrijd. Ik mocht de bal meenemen het veld op, en mocht het muntje opgooien, ik had oranje gekozen, en het werd ook oranje dus mocht dirkshorn beginnen. Toen mocht ik de aftrap nemen, en scoorde ik een doelpunt.