V.V. Dirkshorn
1746 AV Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Westfriezen JO8-1 - Dirkshorn JO8-1

Deze week speelden we op het splinternieuwe complex van de Westfriezen in Zwaag. Voor dag en dauw vertrokken we zodat we om 09:00 super scherp en gemotiveerd op het veld konden staan. Die goede bedoelingen konden al snel de prullenbak in.

Onze hoofdmacht in het nieuws: Dirkshorn - De Koog

Alle hoogte- en dieptepunten en overige noemenswaardige zaken binnen onze vereniging worden nauwlettend in de gaten gehouden door de media. En ook via deze weg willen wij iedereen daarvan laten meegenieten. Daarom proberen wij dit seizoen ieder nieuwsbericht of wedstrijdverslag uit de Schager Courant op de website te delen.

Deze week: de klinkende zege op De Koog (3-1).

Clinic voor jeugdtrainers en begeleiders

Het jeugdbestuur organiseert samen met de hoofdtrainer een clinic voor de jeugdtrainers en begeleiders!

Beste trainers / coaches,

De vereniging wil investeren in jullie voetbalkennis, trainings & coachings vaardigheden!
Daarom leidt de hoofdtrainer, Jeffrey Androg, een avond welke in het teken staat van 'leren'.

Pupil van de week Sem

Pupil SemIk, Sem de Geus, was zondag 21 oktober Pupil van de Week. Toen ze me vroegen of ik Pupil van de Week wilde zijn zei ik direct JA. Eerst vond ik het spannend en was ik een beetje verlegen. Maar nadat de trainer en spelers aardig en belangstellend voor mij waren vond ik al leuker worden en was ik niet meer verlegen. De warming up voor de wedstrijd was leuk en vooral de aftrap en daarna dat ik een goal maakte! Tijdens de wedstrijd in de dug out met de medespelers en in de pauze met de bespreking was een leuke ervaring. Jammer dat we 0-1 hadden verloren. Het was wel een leuke en mooie ervaring. En aan het einde mocht ik de man of the match uitkiezen en dat werd Lars. En ik kreeg nog een mooie bal met handtekeningen erop en een tas met leuke dingen erin. Al met al een hele mooie ervaring en leuke middag. Dank daar voor. Groeten, Sem de Geus.

Bekersucces(sen) VV Dirkshorn jeugd!

De KNVB-beker competitie verloopt voor de Dirkshorn jeugd dit jaar opvallend goed. Niet alleen wisten maar liefst 5 van de 9 teams hun poules winnend af te sluiten, ook hebben nu 3 teams zich geplaatst voor de 3e ronde en waren de andere 2 daar dichtbij. JO12-1 wist het het hoofdklasse(!) team van KGB heel lastig te maken en JO10-1 kon slechts afgestopt worden na strafschoppen en met inzet van verschillende spelers uit een veel hoger spelend JVC-team. JO8-1 zette de leeftijdsgenoten van Petten knap op zij, JO17-1 liep ruim over Sint Boys heen en JO19-1 rekende overtuigend met SVW’27 af. Mooie prestaties dus van onze jeugdteams!

Dames 1 trainer gezocht!

Dames trainerDirkshorn Dames 1 zoekt een enthousiaste trainer (m/v). Meld je snel aan, dan kun je vanaf de competitiestart met dit mooie team aan de slag!

De precieze invulling stemmen we graag met jou af.

Belangrijk: nieuwe vrijwilligersregeling!

Doordat er een ernstig tekort is aan vrijwilligers is het bestuur genoodzaakt om een nieuwe regeling te treffen voor de invulling in het weekend. Zonder vrijwilligers kan een club niet draaien, dus jullie medewerking wordt gevraagd.

Wat houdt de nieuwe vrijwilligersregeling in?

0224 752 009 - Corry van der Werff