V.V. Dirkshorn
Havenstraat 1
1746 AV Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Hulp gezocht: namen bij elftalfoto's.

Op de volgende pagina staat een foto van de F2 uit het seizoen 2016-2017. We willen graag de namen van al deze spelertjes weten. Als u deze namen weet wilt u deze dan mailen aan Jan Wesseling; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het uiteindelijke doel van deze acties is om een zo compleet mogelijke verzameling van elftalfoto’s bij elkaar te krijgen. Het plan is om bij het honderdjarig bestaan van onze vereniging een heus ''100 Dirkshorn elftallen boek'' (tegen die tijd waarschijnlijk wel digitaal) uit te geven. Mocht u nog iets hebben wat voor ons interessant kan zijn, laat het ons dan weten.

Kaboutervoetbal start zaterdag!

Zaterdag starten de kabouters weer met hun voetbal- en plezieruur! Van 9.30 - 10.30 uur zullen Hugo Beukers en Bas Schuuring er weer alles aan doen om de jongens en meiden die nog te jong zijn voor JO8-1 (nog geen F-jes dus) wekelijks een geweldig uur te bezorgen. Kom gewoon langs met je zoon of dochter en laat hem of haar lekker mee doen!!

Doe ook mee!

Het seizoen is weer gestart. De eerste bekerwedstrijden zijn gespeeld en de competitie start bijna.

De club groeit en dat is mooi. Zeker als ook jij een klein steentje wilt bijdragen:

- aan af en toe een wedstrijd fluiten, waarbij het aan jou is of je dit bij de senioren of bij de jeugd wilt doen
- aan het één keer per week assisteren bij een jeugdtraining
- aan het (assistent)leider zijn bij de senioren op zondag

Mail het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel of benader Henk, Mike, Martin, Lennard of Jeen even persoonlijk voor meer informatie!

Henk Rijs gehuldigd voor 40-jarig jubileum!

Zondag 10 september is voorzitter Henk Rijs gehuldigd door de KNVB voor een maar liefst 40-jarig jubileum als bestuurslid van VV Dirkshorn. Een geweldige mijlpaal!

Na een mooie speech van de afgevaardigde ontving Henk een gouden speld en werd hij benoemd tot lid van verdienste van de KNVB. Daarna ging het feest verder in de kantine met hapjes en (fris)drank. Een terechte waardering voor de clubman in hart en nieren en daarmee een voorbeeld voor velen!

FOTO'S!

Wil jij woensdagavond een handje helpen?

Wil jij de linker- of rechterhand van Peter Buitenhuis worden en op de woensdagavonden een uurtje assisteren bij de training van de C-junioren en D-pupillen (circa 12 t/m 15 jaar)? Bel of mail even met Richard van Huizen: 06-22226193 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hulp gezocht: namen bij elftalfoto's

Afgelopen seizoen hebben wij regelmatig hulp gehad bij het zoeken naar namen bij elftalfoto's. We zijn iedereen die hierbij geholpen heeft erg dankbaar. Dit is ons zo goed bevallen dat wij ook volgend seizoen weer hopen op uw hulp te kunnen rekenen.

Deelnemen aan de AVIA tankstation sponsoractie

Sinds een jaar doen diverse mensen die de club een warm hart toedragen mee met deze sponsoractie. Het is heel eenvoudig. Je krijgt een pasje via de voetbal en spaart bij het tanken punten (geld) voor de club. Er zijn veel AVIA tankstations in de buurt (Schagen, Tuitjenhorn, enz.). Heb je interesse? Meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij één van de bestuursleden.

Teamindelingen jeugd 2017-2018

TeamindelingVolgend seizoen gaan 9 jeugdteams namens Dirkshorn fris van start in de nieuwe competitie.

Een mooie ontwikkeling en één team meer dan dit seizoen.

Bijzonder is dat we naast doorstromende kabouters ook weer een volledige opbouw hebben in leeftijden en komend seizoen dus weer over een team van A-leeftijd beschikken.

0224 752 009 - Corry van der Werff