V.V. Dirkshorn
1746 AV Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Achterban ledenbericht!

In het mei ledenbericht van de Achterban kun je lezen wat voor goeds de Achterban allemaal doet met haar ledenbijdrages. Ook vestigt de Achterban graag je aandacht op de eerste ledenbijeenkomst op 31 augustus, die in het teken zal staan van 'Happen en trappen'!

Het team en zijn verhaal. De B1 uit 1975-1976

In onze aanloop naar het Legends toernooi op 1 juni mag een terugblik naar een zeer succesvol jeugd elftal zeker niet ontbreken. Dit elftal reeg de kampioenschappen verschillende seizoenen aan elkaar. In 1975 en 1976 als B junioren en in 1978 als A junioren werden de titels behaald. Nan Tijsen was meer dan alleen trainer en coach en ook Wim Dekker droeg zeker zijn steentje bij aan deze successen reeks.

Lees snel verder!

Onze hoofdmacht in het nieuws: Geel Zwart - Dirkshorn

Alle hoogte- en dieptepunten en overige noemenswaardige zaken binnen onze vereniging worden nauwlettend in de gaten gehouden door de media. En ook via deze weg willen wij iedereen daarvan laten meegenieten. Daarom proberen wij dit seizoen ieder nieuwsbericht of wedstrijdverslag uit de Schager Courant op de website te delen.

Deze week: het gelijke spel bij Succes (0-0).

Rabobank Clubkas Campagne: stem op VV Dirkshorn

De Rabobank Alkmaar e.o. verdeelt een bedrag van € 225.000,- onder vereniging en stichtingen. En daar hoort onze vereniging natuurlijk ook bij!

Ben jij lid van Rabobank Alkmaar e.o.? Dan is er inmiddels een stemkaart met unieke code op de deurmat gevallen. Hiermee kun je tot en met 14 mei stemmen op jouw favoriete clubs.

Als lid is het mogelijk om maximaal vijf stemmen uit te brengen, waarbij niet meer dan twee stemmen per club. Hoe meer stemmen een vereniging of club krijgt, hoe meer geld dit oplevert.

Daar kunnen wij natuurlijk alle hulp bij gebruiken. Helpen jullie mee?

Alvast bedankt namens het bestuur van VV Dirkshorn!

Steeds meer kabouters op zaterdag!

KaboutersHet is weer een genot om te zien op zaterdagmorgen.

Diverse kabouters, onze reporter telde er een stuk of 11 (een nieuw elftal! :-)), hebben elke zaterdagochtend het grootste plezier van de wereld. Dat is genieten!

Gun je jouw zoon of dochter ook zo veel plezier? Kom dan één van de komende zaterdagen ook eens langs!

Géén Mixtoernooi, wél Legendstoernooi

In verband met het nieuwe Legendstoernooi dat op zaterdag 1 juni plaats gaat vinden, is besloten om dit jaar géén Mixtoernooi te organiseren. Om een overvolle agenda te voorkomen.

Meld je daarom snel aan voor het Legendstoernooi! Dat is niet zomaar een evenement, zie het meer als een gezellige reünie met die voetballers van toen. Ga met elkaar de uitdaging aan die het spelletje Walking Football met zich meebrengt. Benader jouw teamgenoten van vroeger en zorg ervoor dat zij zich ook aanmelden!

Let wel: aanmelden kan alleen via het daarvoor bestemde aanmeldformulier. Klik op de banner aan de rechterkant van de website om bij het formulier op de informatiepagina te komen. Of klik op de onderstaande knop.

Wij zijn jullie graag op 1 juni!  aanvang 14.00 uur