V.V. Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Legendstoernooi V.V. Dirkshorn

op .

Sportief in de weer met die teamgenoten van toen, om vervolgens met elkaar een gezellige feestavond te beleven. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Ons in ieder geval wel! En daarom zijn wij van plan om het VV Dirkshorn ‘LEGENDS’-toernooi in het leven te roepen. Dit staat te gebeuren op zaterdag 1 juni.

Er wordt tijdens dit toernooi Walking Football gespeeld. Want voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn, het spelplezier staat altijd voorop!

Alle (oud)-leden/-spelers van deze voetbalvereniging van 1940 tot 2000 (80 – 19 jaar) zijn welkom.

Aanvangsttijd: 14.00 uur.

Lees verder om je op te geven.

Geef je via onderstaand formulier op. Aanmelden kan tot 15 mei 2019!

Meer informatie nodig? Onder het formulier staat de uitleg.

Legendstoernooi V.V. Dirkshorn

Please let us know your name.
Invalid Input
/ / Invalid Input
Please let us know your email address.
Please write a subject for your message.
Invalid Input

________________________________________________________________________________________________

Op velden van 40 x 25 meter worden wedstrijden afgewerkt tussen teams van zes spelers. Een ploeg bestaat uit zes veldspelers en drie wissels.

Het gaat hier om voetballen zonder te rennen. Dat is Walking Football in een notendop. Zonder keepers, geen buitenspel, slidings doen we niet aan, altijd één voet aan de grond en de bal komt niet boven de heup. Blessures blijven achterwege en lekker laagdrempelig. Iedereen die kan wandelen, kan dus aan dit toernooi deelnemen. Ook al heb je jaren niet meer gevoetbald. Maar ook voor de nog sportieve deelnemers is het een leuk behendigheidsspelletje. Juist omdat je niet mag rennen.

Het is niet nodig om zelf een team te formeren (dat mag natuurlijk wel), maar de deelnemers worden ingedeeld per decennia. Je kunt je dus ook als eenling opgeven. Denk eens na over met wie jij vroeger in een jeugdteam hebt gevoetbald. Hoe leuk zou het zijn om weer eens samen met hen een balletje te trappen en bij te praten? Zorg ervoor dat jouw oude teamgenoten worden geattendeerd en geïnformeerd en dat zij zich opgeven.

We sluiten in stijl af met een gezellige feestavond. Karin’s Catering verzorgt een zeer uitgebreid buffet waarvoor je je kan opgeven. Om daarna onder het genot van een biertje nog even na te praten en bij te kletsen.

Ben jij net zo enthousiast als wij? Meld je dan nu aan! Vul onderstaand formulier in om je definitief op te geven voor het VV Dirkshorn ‘LEGENDS’-toernooi en samen maken we er een onvergetelijk evenement van!

Wij hebben er in ieder geval zin in en we hopen jullie op zaterdag 1 juni graag weer terug te zien op ons complex!