V.V. Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Onze hoofdmacht in het nieuws: Geel Zwart - Dirkshorn

op .

Alle hoogte- en dieptepunten en overige noemenswaardige zaken binnen onze vereniging worden nauwlettend in de gaten gehouden door de media. En ook via deze weg willen wij iedereen daarvan laten meegenieten. Daarom proberen wij dit seizoen ieder nieuwsbericht of wedstrijdverslag uit de Schager Courant op de website te delen.

Deze week: het gelijke spel bij Succes (0-0).

Geel Zwart - Dirkshorn

Doelpuntloze remise in 't Zand
Vierde klasse A
Geel Zwart en Dirkshorn hebben de 'day after' Koningsdag gisteren weinig kleur kunnen geven in 't Zand. Het werd 0-0.
Voor Geel Zwart en Dirkshorn staat er dit seizoen niets meer op het spel. Dat was te merken. Beide ploegen hadden amper uitgespeelde kansen op een doelpunt. Van Dirkshorn-kant was het in de eerste helft Nick Verblauw die voor het eerst gevaarlijk was. Hij nam een voorzet direct op zijn pantoffel, maar schoot hard over. Aan de andere kant was Lex Tas in de tweede helft nog dichtbij.
Geel Zwart staat zesde, Dirkshorn zevende met een wedstrijd meer. Het verschil op de ranglijst van de vierde klasse bedraagt nog steeds één punt.
Geel Zwart - Dirkshorn: 0-0.

Bron: Noordhollands Dagblad/Schager Courant, artikel van dinsdag 29 april