V.V. Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Dirkshorn JO8-1 - Duinrand S JO8-1

op .

Een klinkende 13-1 overwinning van onze talenten van de JO8-1 in eigen huis tegen Duinrand S JO8-1. Lees snel verder!

De hoofdcoach koos ervoor om Demi in de spits te positioneren. Boaz en Milan Beukers werden op de flanken neergezet. Mick startte als libero en Sem de Geus laatste man. In de beginfase ontsnapte Dirkshorn aan een vroege achterstand. Hierna beleefden we een droomstart; Boaz brak aan de rechterkant door en snelde naar vijandig strafschopgebied. De buitenspeler legde de bal vervolgens goed af op de inlopende Sem de Geus die goed afrondde: 1 – 0.

Duinrand wankelde, terwijl Dirkshorn gedecideerd verder voetbalde. Via een weergaloze actie van Demi kwamen we op 2 – 0. De spits zette verschillende spelers van Duinrand te kijk en verzond een prachtige steekpass richting Milan Klaver, BOEM! Mick slingerde de bal vanaf links voor het doel waardoor Demi de 3 – 0 binnen kon werken. Hierna bleven we voortdurend dominant spelen en volgden flitsende aanvallen elkaar snel op en we gingen met een 7 – 0 voorsprong rusten.

Na een enerverende eerste helft was ook het begin van het tweede bedrijf vol spektakel. Duinrand zette aan en de eerste de beste aanval belandde direct in het doel. Al snel maakten we aan enige mogelijke twijfel een einde. Doordat onze aanvallers het vizier op scherp hadden staan maakten we snel meerdere goals van onder andere Sem Numan en Duuk waar door de 13 – 1 eindstand op het score bord stond.