V.V. Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Achterban ledenbericht!

op .

In het mei ledenbericht van de Achterban kun je lezen wat voor goeds de Achterban allemaal doet met haar ledenbijdrages. Ook vestigt de Achterban graag je aandacht op de eerste ledenbijeenkomst op 31 augustus, die in het teken zal staan van 'Happen en trappen'!

Ledenbericht mei 2019

De Achterban is de vriendenclub van de voetbalvereniging Dirkshorn.

Wij vinden het belangrijk om een florerende voetbalclub in ons dorp te hebben en de Achterban steunt onze vereniging door middel van donaties voor het organiseren van verschillende activiteiten die het doel hebben de prestaties en de saamhorigheid van de jeugd en de leden van de voetbalclub te stimuleren.

Daarnaast organiseren we elk jaar rond eind augustus een Achterban leden bijeenkomst. Deze bijeenkomsten hebben een “actief” karakter waarbij het samen iets doen voorop staat. De kosten voor deze bijeenkomst zullen nooit meer bedragen dan ongeveer 30% van de totale inkomsten van de Achterban per jaar. Ook worden de Achterban leden jaarlijks uitgenodigd om de nieuwjaarsreceptie van de voetbalvereniging bij te wonen.

De rest van de financiële middelen worden ingezet voor activiteiten of zaken t.b.v. de jeugd of andere actieve sporters van de vereniging. De leden van de Achterban ontvangen in mei van elk jaar het verzoek om € 50,- over te maken op de rekening van onze penningmeester.

De communicatie van de Achterban met zijn leden gebeurt hoofdzakelijk via de mail. Zo wordt er tenminste  twee maal per jaar, in december en mei, een bericht verzonden over het wel en wee binnen de Achterban. Verder worden er stukjes geplaatst in Het Kontakt en op de websites van de voetbalvereniging Dirkshorn en Dirkshorn Bruist. Voor vragen, opmerkingen en suggesties kan iedereen contact opnemen met de commissie Achterban via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  We zijn er trots op dat een kleine 110 leden onze Achterban willen steunen.

In het seizoen 2018-2019 hebben we opnieuw diverse activiteiten voor de jeugd gesponsord. Ook hebben we een flink bedrag, €3.500,- bijgedragen aan de bouw van de nieuwe dug-outs op het A-veld.

Op 31 augustus a.s. gaan we weer de traditionele ledenbijeenkomst organiseren. Aanvang 16.00 uur. In samenwerking met Karin’s catering gaan we happen en trappen in de omgeving van Dirkshorn. Er wordt een route per fiets uitgezet waarbij jullie kennis van de omgeving getest wordt, maar daarnaast gaat Karin  jullie onderweg verrassen met diverse versnaperingen. Na deze avontuurlijke tocht krijgen jullie in de kantine ruimschoots de gelegenheid om na te praten. We zullen voor de leden die niet mee kunnen doen aan deze activiteit een aangepaste activiteit organiseren.

Via onze website kunnen jullie je aanmelden voor deelname aan het happen en trappen festijn, maar ook horen we graag wie de voorkeur hebben voor het aangepaste programma!

We wensen jullie allemaal een mooie zomer en hopen jullie te zien op 31 augustus!

Lida van der Sluis, Wilma Gootjes, Frank Schaddenhorst, Dirk Drijver en Sjaak Kroon