V.V. Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Redactie V.V. Dirkshorn

op .

Sinds 1 augustus 2015 heeft V.V. Dirkshorn een internetredactie. Deze enthousiaste groep beoordeelt alle ingestuurde stukken om die vervolgens op de website www.vvdirkshorn.nl te plaatsen.

De redactie bestaat uit:

- Paulo Ramler

- Rob Nierop

- Mike Kieft

- Jeen Hellinga

U kunt de redactie van Dirkshorn bereiken via het e-mailadres:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Spelregels

De redactie probeert de ingezonden stukken zo snel mogelijk te plaatsen. Dit gebeurt uiterlijk binnen twee werkdagen.

Om deze redactie tegemoet te komen en om het plaatsen van artikelen zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen, is het verplicht om een aantal punten te vermelden en op bepaalde dingen te letten:

- Naam van de afzender;

- Onderwerp (bijvoorbeeld: Verslag Dirkshorn F1);

- Tekstkleur: zwart;

- Lettertype: Arial;

- Lettergrootte: 11.

Daarbij is het handig om te weten dat wij geen geschreven of gescande teksten plaatsen (maak er een Word-document van, wij doen de rest) en dat wij alleen foto’s van maximaal 300 KB bij het artikel zetten.

Eventuele berichten over afgelaste trainingen gaan niet via ons. Het is zaak voor de trainers om dit via de mail of Whatsapp aan de spelers door te geven.

Om mensen het gevoel te geven dat er ook echt naar de ingezonden stukken gekeken wordt, ontvangt u altijd een bevestiging van ons.

Stuur kopij op naar redactie
Naam (*)
Email (*)