V.V. Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Mededelingen van het bestuur

op .

De zomerstop is in volle gang en we werken weer langzaam maar zeker toe naar het nieuwe seizoen. Afgelopen jaargang zijn er weer veel zichtbare, maar ook onzichtbare zaken gebeurd binnen onze vereniging. Om iedereen nog even bij te praten hierbij een korte samenvatting.

Het afgelopen seizoen 2018-2019

Er zijn tot ons genoeg weer diverse teams kampioen geowrden. Ook dit seizoen weliswaar alleen bij de jeugd, volgend jaar zetten we natuurlijk ook in op een succesvolle competitie bij de sneioren. Helaas vertrok hoofdtrainer Jeffrey Androg. Er is een nieuwe zoektocht gestart om dat gat op te vullen.

De kantine is aan de binnenkant geverfd en er zijn prachtige zwart-witfoto’s op de wand geplaatst die een mooi beeld van de club weergeven. Ook is er een nieuwe televisie gemonteerd waarop alle informatie van Sportlink wordt getoond. Bijvoorbeeld de standen per competitie. Op de nieuwe beamer kunnen ook wedstrijden worden vertoond.

Het pad rond het A-veld is voor een groot deel verbreed en verlengd. En er zijn twee prachtige dug-outs geplaatst. Veel van bovengenoemde investeringen zijn mede tot stand gekomen door bijdragen van De Achterban.

Begin juni is het eerste Legendstoernooi gespeeld. Veel oude bekenden speelden ‘walking football’ en dat was nog best lastig. Al met al een succesvolle start van dit initiatief met een vervolg in 2020.

Begin 2019 is het nieuwe jeugdplan gelanceerd. Doel is om de jeugdafdeling een boost te geven en ondersteuning te bieden aan de trainers en begeleiders.

Al met al is er weer veel gebeurd en zo hoort het ook, want stilstand is achteruitgang.

Teams seizoen 2019-2020

Volgend seizoen zijn we weer op volle sterkte met vier seniorenteams bij de heren en één damesteam. Ook de jeugdafdeling is op volle sterkte, dus dat ziet er goed uit voor de korte én lange termijn.

Lopende zaken

Voor een groep vrijwilligers is het seizoen nog niet ten einde… Na de laatste wedstrijd tegen AZ is de gemeente begonnen met het renoveren van het A-veld met nieuwe drainage. Tevens wordt het hekwerk vernieuwd en daarvoor moeten alle reclameborden verwijderd worden.

De oude website heeft zijn beste tijd gehad. Sportlink gaat een nieuwe site ondersteunen, maar daar moet nog wel ‘even’ wat voor gebeuren. Vier mannen werken er hard aan om voor het nieuwe seizoen weer een mooie en frisse Dirkshorn-website in de lucht te hebben.

Vrijwilligers gezocht

Veel mensen zetten zich al enorm in voor de voetbalclub, maar op meerdere vlakken kunnen we extra hulp gebruiken. De club kan niet meer zonder vrijwilligers. Door deze belangrijke krachten kunnen de wedstrijden doorgaan en kunnen we de contributie op een redelijk peil houden.

Lijkt het fluiten van een (jeugd)wedstrijd, kantinewerk, een rol als zaterdagcoördinator of onderhoudswerk je wat? Meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij één van de bestuursleden. We hebben keihard mensen nodig, dus twijfel niet en geef je op!

Zomerstop

En zo zijn we aan het einde van een enerverend seizoen gekomen met als afsluiter de wedstrijden van AZ op ons veld. Helaas niet tegen een Regioselectie, maar misschien lukt het om dit volgend jaar weer te realiseren. De uitmuntende grasmat was wederom op eredivisieniveau onderhouden door alle vrijwilligers.

Iedereen kan nu weer op krachten komen voor het nieuwe seizoen 2019-2020.

Wij wensen jullie allemaal een mooie zomer toe.

Met sportieve groet,

Bestuur VV Dirkshorn