V.V. Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Achterban

op .

De Achterban, opgericht in januari 2000, is een vriendenclub van de voetbalvereniging Dirkshorn. Het woord ‘vriendenclub’ zegt in feite al genoeg, want het ondersteunen van allerlei verenigingsactiviteiten, is de hoofdzaak van de Achterban. Deze groep heeft bijvoorbeeld bijgedragen aan de seizoenafsluitingen en overige activiteiten van de jeugdteams, meegeholpen aan het organiseren van klaverjasdrives en gezorgd voor een feestelijk einde na iedere rommelmarkt. De leden van de Achterban worden daarnaast ook meerdere malen in de watten gelegd. Zo staat er ieder jaar weer een leuke zomeractiviteit op het programma. Het geeft in ieder geval aan, dat de enthousiaste Achterban rekening houdt met alles en iedereen rondom de voetbalclub van Dirkshorn.

Voor € 50,- per jaar kunt u lid worden van deze gezellige groep. Kiest u ervoor om zich nu aan te melden, dan betaalt u voor 2015 slechts € 25,-. Dus steun de Achterban en geef u op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Achterban wordt gevormd door Sjaak Kroon, Frank Schaddenhorst, Dirk Drijver, Wilma Gootjes en Lida van der Sluis. Dirk Drijver is de contactpersoon van de Achterban voor de jeugdafdeling en de selectie van de voetbalvereniging.