V.V. Dirkshorn
1746 AV Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Dirkshorn JO8-1 - Medemblik JO8-1

Ook deze speelronde kwamen onze talenten van de JO8 weer in actie. Benieuwd hoe dat is afgelopen? Lees snel verder!

Dirkshorn JO8 - Medemblik JO8

Zaterdag traden we voor het eerst aan zonder onze hoofdcoach. Verlost van de verdedigende speelstijl en vaste looplijnen van onze hoofdtrainer begonnen we aan de wedstrijd. De spelers konden zich eindelijk losmaken uit het keurslijf van clichés en systemen en combineerden er lustig op los.

Dit resulteerde in 3 ballen op de paal, 1 op de lat, 1 op de kruising en diverse reddingen van de uitstekende keeper van Medemblik. Door de juiste wissels van gelegenheidstrainer JD gingen we met 1 – 0 rusten. Tijdens de rust eens geen donderspeech maar ontspannen een glaasje limo en wat technische aanwijzingen onder elkaar.

De tweede helft scoorden we dan ook meteen vanaf de aftrap, binnen 15 seconden was het al raak. De volgende goal kwam daar vlak achteraan. Hierna hadden we een kleine inzinking en kwam Medemblik terug tot 3 – 2. Daar wat juiste aanwijzingen van JD herpakten we onszelf en gingen we verder met het Sambavoetbal van de eerste helft. Uiteindelijk werd Medemblik met 5 – 2 naar huis gestuurd.

Mart we hebben je gemist en hopen dat je er weer bij bent de volgende keer!