V.V. Dirkshorn
Havenstraat 1
1746 AV Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Jeugd t/m JO13 gaat de zaal in!

De SZVV Jeugd Wintercompetitie staat al weer bijna voor de deur! Diverse VV Dirkshorn teams zullen hierin actief zijn. Deze mooie zaalcompetitie is een prachtige overbrugging van het winterseizoen en een leuk tussendoortje voor alle spelers, coaches en teams.

Voor VV Dirkshorn zullen de volgende JO8 t/m JO13 teams de clubkleuren verdedigen:

JO8-1 en JO10-1 zijn ongewijzigd ten opzichte van de najaarscompetitie.

De overige teams zien er als volgt uit:

JO11-1: Sanne Stam, Lars de Geus, Jurriën Blok, Jesper Duinkerken, Carsten van Hemert, Pieter Hakkesteeg, Jake Zaat (coach: Rob Duinkerken, sponsor: volgt)
JO11-2: Bram Postma, Dave van der Werff, Tijmen Swart, Leon Wouda, Eloy Anslijn, Pieter Hoogland, Tim Markerink, Bran Blokker (coach: volgt, sponsor: De Dirkshoeve / Hoogland
JO12-1: Tim de Waard, Wiebe van Huizen, Iris Timmerman, Tim Pankras, Jos Koedijk, Teun Koedijk, Roan Dam (coach: Richard van Huizen, sponsor: M. Dam Bouwbedrijf)
JO12-2: Serena Gootjes, Jetske van der Werff, Nienke van der Werff, Julet Grootes, Maartje van Peperstraten, Jenthe van Zutphen, Lotte Peperkamp, Rozy Grootes, Eva Zut, Floortje Mekken (coach: Monique van Peperstraten, sponsor: Enrgy)
JO13-1: Tijn Schouten, Tygo Kant, Brent Juffermans, Tim Entes, Jort Kaper, Brandon van Aart, Jan van der Werff, Mike Jonker (coach: Martijn Juffermans, sponsor: Sijmen Grootes)

We wensen alle teams veel succes, maar vooral heel veel plezier!