V.V. Dirkshorn
Havenstraat 1
1746 AV Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Flashback: het kampioenschap van JO12-1!

JO12 1 kampioenDe kruitdampen zijn al lang opgetrokken, de herinneringen blijven zeker: Dirkshorn JO12-1 is ONGESLAGEN kampioen geworden in de 1e klasse. Een prestatie van formaat, waar iedereen zo ondersteboven was dat het verslag nu pas kon worden afgeleverd :-)
Voor het tweede jaar in de eerste klasse moest het na een tweede plaats vorig seizoen dit jaar maar gaan gebeuren. In ieder geval werd de najaarscompetitie meteen goed gestart met mooi voetbal en een dikke overwinning en zo ging het bijna het hele seizoen door. Er zaten wel een paar lastige tegenstanders tussen die hun strijdplan omgooiden tegen de kampioenskandidaat en heel verdedigend gingen voetballen.

Uiteindelijk wisten de mannen én vrouw ongeslagen het seizoen af te sluiten. Met niet het minste aantal goals tegen (mooi dat we nog iets hebben om aan te werken), maar wel met verreweg de meeste goals voor. Als je de eerste teams van megaverenigingen als SVW'27, Reigerboys en Koedijk weet voor te blijven is dit gewoon ontzettend knap!

De laatste wedstrijden wist JO12-1 met
10-4 en 6-1 te winnen, waarbij in de laatste zelfs de keeper van het doel werd gehaald, de laatste man in de spits werd gezet en de spits laatste man. Zelfs toen was er nog mooi voetbal te zien en kwam de overwinning absoluut niet in gevaar (oké, we kregen er meteen drie tegen maar dat mocht de pret niet drukken; wijze les: laat je keeper niet voetballen want keepers zijn mislukte spitsen daarom staan ze op doel :-)).

Jongens, jullie coaches en supporters hebben van jullie genoten met af en toe grote mannen voetbal waar ze in de eredivisie nog veel van kunnen leren. Nu de zaal in en benieuwd of jullie na de winter deze mooie lijn kunnen doortrekken!!!