V.V. Dirkshorn
1746 AV Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Kippenactie 2018 geslaagd!

De jaarlijkse kippenactie bij de voetbalvereniging is dankzij de inzet van onderstaande vrijwilligers:
Jake Zaat,Roan Dam, Sjors Wouda, Arno Schuuring, Sam Strijbis,Teun Strijbis, Dirk Drijver, Dylan Kieft, Dean Hoogland, Mike Kieft, Frank Pankras, Gerard Gootjes, Henk Rijs, Gerard van der Sluis ,Jan Duinkerken, Jan Hinrichs, Thomas Hinrichs, Gerda Zut, Jan Smit, Jan van de Molen, Martin Bloothoofd, Jaap van der Werff, Jan van der Sluis, Marleen Gootjes, Karin Nierop, Marco Kaper, Joost Schouten, Tijn Schouten, Mariëtte Ducheine, Peter Hoogland, Pieter van der Werff, Jerry Koelman, Floor Vollebregt, Ivan Haanebrink , Jack van der Werff, Thieme Grootes, Jeroen van Peperstraten, Mathijs Nierop, Ode Koedijk, Joost Entes, Tim Entes, Jesper Duinkerken, Joyce Duinkerken, Jan-Willem Swart, Ian Buitenhuis, Juup Korthouwer, Lennard Peperkamp, Max Peperkamp, Lotte Peperkamp, Rob Duinkerken, Lars Nierop, Wout Pankras, Tim Rentenaar, Rob Nierop, Colin Kieft, Jeanette Kieft, Marcel Schouten en Hans Smit weer geslaagd.

Welgeteld zijn er 375 prijzen uitgedeeld ook met dank aan de Spar Dirkshorn die de prijzen weer keurig heeft verzorgd. Vrijwilligers zeer bedankt voor jullie inzet!