V.V. Dirkshorn
1746 AV Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Eindejaarsupdate Achterban

Het einde van het jaar begint te naderen en zoals jullie van ons gewend zijn willen we jullie graag bijpraten over de gang van zaken bij de Achterban. We zijn er trots op dat een kleine 110 leden onze Achterban willen steunen. Hierdoor kunnen we onze voetbalclub substantieel ondersteunen. In eerste instantie denken we dan aan onze jeugd en de andere actieve sporters van de voetbalclub. Deze ondersteuning heeft als uitgangspunt dat het bij kan dragen aan de verbetering van de sportieve resultaten.

Hiernaast hebben we dit jaar de bouw van nieuwe dug outs met een fors bedrag van  €3.500,00 gesponsord. Als jullie aanwezig zijn bij de Nieuwjaarswedstrijd is deze nieuwe aanwinst voor de club te bewonderen. Tenslotte doen we ons best om elk jaar rond eind augustus een activiteit te organiseren voor al onze leden. Jullie kunnen zaterdag 31 augustus, aanvang 16.00 uur, alvast in de agenda noteren. We hopen dat ook komend jaar weer een groot aantal leden aanwezig zullen zijn.

Graag willen we jullie er met nadruk op wijzen dat we open staan voor positieve opmerkingen en suggesties. Als jullie een leuk idee hebben voor de invulling van het ledenprogramma in augustus dan horen we dat graag.

Op 6 januari a.s. organiseert de voetbalvereniging Dirkshorn weer de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie. Jullie zijn als Achterban lid (zoals altijd met eventuele partner) van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen. De aanvang van de receptie is na de Nieuwjaarswedstrijd, rond 15.30 uur.

We constateren dat de prestaties van het eerste elftal geleidelijk aan beginnen te verbeteren. E.e.a. lijkt het gevolg van een succesvol jeugdbeleid. De Achterbanners wensen het eerste elftal veel succes in de tweede helft van de competitie!

Dank zij jullie lidmaatschap van de Achterban hebben we ook in 2018 weer een bijdrage kunnen leveren aan een goede en gezonde voetbalvereniging Dirkshorn en hopen dat jullie de Achterban blijven steunen. De commissie is er trots op dat we meer dan 100 leden hebben, maar uiteraard zijn nieuwe leden van harte welkom!

Lida van der Sluis, Wilma Gootjes, Frank Schaddenhorst, Dirk Drijver en Sjaak Kroon

Wij wensen u gezellige kerstdagen en een bruisend 2019