V.V. Dirkshorn
1746 AV Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Verslag Petten JO8-1 - Dirkshorn JO8-1

Er wordt weer gevoetbald op het veld. Het tweede deel van het veldseizoen is eindelijk weer begonnen. Benieuwd hoe dat onze talenten van de JO8 verging? Lees snel verder!

Petten JO8 - Dirkshorn JO8

Als een stel jonge stieren die voor het eest gras ruiken stonden we de afgelopen week op het trainingsveld. Maanden van opgekropt verlangen naar het veld kunnen er eindelijk uit. Wat die voetbal schaarste, die leegheid al niet teweeg kan brengen.

Gelukkig hebben we tijdens de wintertransferperiode het elftal bij elkaar kunnen houden. Na een succesvolle zaalcompetitie waarin we tweede zijn geworden, is dat een prestatie op zichzelf. De eerste wedstrijd, onder leiding van de ongeslagen interim trainer Maik, werd meteen weer gewonnen.

Met een bijna volledige selectie vertrokken we deze week richting Petten. Onze spelers hadden allemaal verplicht de wedstrijd van Ajax tegen Real Madrid 4x moeten kijken, dit resulteerde helaas in een verdedigend foutje ala Real waardoor we al snel tegen een achterstand aan liepen.

Het trainersduo reageerde meteen door Jesse in te brengen. De tegenstander schrok hier zo van dat ze de bal direct in eigen doel schoten. Na een afstandsschot die door de meewind het doel in dwarrelde kwam Petten op een 2 – 1 voorsprong. Hierna kwamen we in ons spel en combineerden we naar 2 – 2 via Mick. Een prachtig uitgespeelde kans werd helaas net gemist waardoor we nog met een gelijke stand gingen rusten.

De tweede helft gingen we op dezelfde voet verder en creëerde vele kansen met bij vlagen swingend voetbal. Milan Klaver en Sem de Geus zette de eindstand van 2 – 4 op het bord. Weer een prima prestatie!