V.V. Dirkshorn
1746 AV Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Jeffrey Androg weg bij Dirkshorn

Het is inmiddels definitief: hoofdtrainer Jeffrey Androg zwaait af bij Dirkshorn. Na twee seizoenen heeft hij besloten om er in ieder geval bij onze vereniging een punt achter te zetten. Dat betreuren wij uiteraard ten zeerste, maar alles is in goed overleg verlopen. Wij wensen Jeffrey veel succes met wat er in de toekomst nog op zijn pad komt!

Lees verder voor het bericht uit het Noordhollands Dagblad.

Voetbal
Jeffrey Androg heeft zijn contract bij Dirkshorn ingeleverd. Anderhalve maand voor de aanloop naar het nieuwe seizoen begint, moet de vierdeklasser op zoek naar een opvolger.
Het besluit, zegt Martin Bloothoofd belast met technische zaken aan de Veersloot, is in goed onderling overleg genomen. Al werd de club wel verrast toen de Nieuwedieper plotseling in de lucht kwam. Over het waarom willen partijen later naar buiten treden.
Eind december vorig jaar besloot Androg voor een derde termijn te verlengen bij Dirkshorn. De Helderse trainer van de vierdeklasser zei toen nog genoeg rek te zien in de prestaties. De komst van nieuwe spelers als Stan Groenland (Hollandia T) en Sem Dekker (VIOS) leken hem daarin te steunen. Maar afgelopen week besloot Androg toch anders.

Bron: Noordhollands Dagblad/Schager Courant, artikel van maandag 1 juli