V.V. Dirkshorn
Bezoekadres:
Voorpolderweg 2c
1746 BA Dirkshorn
Postadres:
Havenstraat 1
1746 AV Dirkshorn
0224-551854
info@vvdirkshorn.nl

Jeffrey Androg weg bij Dirkshorn

Het is inmiddels definitief: hoofdtrainer Jeffrey Androg zwaait af bij Dirkshorn. Na twee seizoenen heeft hij besloten om er in ieder geval bij onze vereniging een punt achter te zetten. Dat betreuren wij uiteraard ten zeerste, maar alles is in goed overleg verlopen. Wij wensen Jeffrey veel succes met wat er in de toekomst nog op zijn pad komt!

Lees verder voor het bericht uit het Noordhollands Dagblad.

Voetbal
Jeffrey Androg heeft zijn contract bij Dirkshorn ingeleverd. Anderhalve maand voor de aanloop naar het nieuwe seizoen begint, moet de vierdeklasser op zoek naar een opvolger.
Het besluit, zegt Martin Bloothoofd belast met technische zaken aan de Veersloot, is in goed onderling overleg genomen. Al werd de club wel verrast toen de Nieuwedieper plotseling in de lucht kwam. Over het waarom willen partijen later naar buiten treden.
Eind december vorig jaar besloot Androg voor een derde termijn te verlengen bij Dirkshorn. De Helderse trainer van de vierdeklasser zei toen nog genoeg rek te zien in de prestaties. De komst van nieuwe spelers als Stan Groenland (Hollandia T) en Sem Dekker (VIOS) leken hem daarin te steunen. Maar afgelopen week besloot Androg toch anders.

Bron: Noordhollands Dagblad/Schager Courant, artikel van maandag 1 juli

Volg ons op

social facebook box blue 48Facebook
social twitter box blue 48Twitter
RSSRSS

 

Vragen?

Afgelastingen:
06 22 403 031 - Henk Rijs
Wedstrijdsecretariaat:
06 22 403 031 - Henk Rijs
Leden administratie:
Algemene Informatie:
06 22 783 125 - Mike Kieft
Kantine:
0224 551 854
Kantinedienst, vervoersdiensten en scheidsrechters: