V.V. Dirkshorn
Havenstraat 1
1746 AV Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Mededelingen van het bestuur "november"

Na een lange periode weer de mededelingen van het bestuur. Dat er even geen mededelingen waren kwam door de zomerperiode en veel drukte.
En misschien was er wel niet veel te melden?

Maar we gaan het weer opstarten en verbeteren en u zoveel mogelijk en regelmatig op de hoogte proberen te houden van alles rondom de voetbalclub. Maandag 16 november de ledenvergadering. Aanvang 20:00 uur in de kantine. De sponsor commissie en technische commissie zullen verslag uitbrengen.

Daarnaast zullen de nodige belangrijke punten besproken worden zoals alle perikelen rondom het eigen onderhoud, contributie, energiezaken enz.
Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Nieuwe jeugdtrainers. Op de oproep voor een D trainers werd spontaan gereageerd. Met Peter Buitenhuis is een zeer ervaren trainer gevonden.
Hij traint ze op de woensdag, met medewerking van een vijftal B junioren (Shane, Lars, Nick, Willem, Colin). Peter, welkom bij de club! Dat het enthousiasme bij de jeugd erg groot is blijkt uit het feit dat de B mannen bijspringen waar het nodig is om te assisteren bij de training.
Zowel bij de D, E en F teams. Klasse mannen, enorm bedankt voor jullie inzet! Sponsor en vrijwilligersavond, 12 november. De sponsor commissie is erin geslaagd om een topspreker naar Dirkshorn te halen. Robert Eenhoorn is uitgenodigd.
Hij is een voormalig top honkballer en honkbalcoach en nu algemeen directeur van AZ.

Eenhoorn staat te boek als één van de beste Nederlandse honkballers van de laatste jaren.
U wordt mee genomen in de wereld van de topsport. Sportieve groet vanuit het bestuur.