V.V. Dirkshorn
Bezoekadres:
Voorpolderweg 2c
1746 BA Dirkshorn
Postadres:
Havenstraat 1
1746 AV Dirkshorn
0224-551854
info@vvdirkshorn.nl

Mededelingen van het bestuur

Een verse bestuursmededelingen editie met: verlenging contract met hoofdsponsor, opvolging Jan Duinkerken i.v.m. zondag loterij, plan van aanpak onderhoud B-veld en maatregelen tegen hoge energiekosten:

 

Hoofdsponsor verlengt contract
We zijn blij met FB hout want die is voor de komende 5 jaar weer onze hoofdsponsor. Hiermee zullen alle reclame uitingen weer te zien blijven want waar zien we ze onder andere? Op het shirt van het eerste, op reclameborden, op het scorebord en natuurlijk de FB cup. We gaan voor wederom een succesvolle samenwerking.

Opvolging Jan Duinkerken i.v.m. zondag loterij
Sinds jaar en dag was de zondag loterij in handen van Jan Duinkerken. Het afgelopen seizoen is dit op vele manieren opgevangen maar we zoeken weer een vaste mannelijke of vrouwelijke kracht. Het kan naar eigen invulling worden gedaan dus rondom het veld of voor aanvang van de wedstrijd bij de entree. Heb je interesse vraag dan eens aan voorzitter Henk Rijs wat het precies inhoudt. Hij zal je met open armen ontvangen en het graag uitleggen. Je kan je lang voorbereiden want het start pas weer begin september.

Plan van aanpak onderhoud B-veld
Ingegeven door de bezuinigingen heeft de gemeente besloten om vanaf 1 januari 2016 geen onderhoud meer te plegen aan het B veld. Naast het verminderen van de subsidie is dit een forse maatregel die een flinke impact heeft qua zelfwerkzaamheid en geld. We moeten als vereniging nu dus zelf maaien, rollen enz. Gelukkig hebben we een grasveld specialist binnen de club, namelijk Ode Koedijk. Hij gaat de werkzaamheden coördineren. Hij wist het A veld voor de wedstrijd tegen AZ op ere divisie niveau te krijgen dus het is in vertrouwde handen. 

Maatregelen tegen hoge energiekosten
We geven als club teveel geld uit aan energiekosten. We gaan dit terug dringen door energie besparende maatregelen te nemen. Dit vergt wel een forse investering maar op termijn geven we veel minder geld uit. Op het dak komen 90 zonnepanelen, deze worden in mei geplaatst. De terugverdientijd van de panelen is na aftrek van de subsidie circa 7 jaar. Om de zonnepanelen te plaatsen zal ook een deel van de oude dakbedekking vervangen worden. Deze klus kon mooi gecombineerd worden. Ook gaan we in de kantine en hal LED verlichting plaatsen. We hebben begin dit jaar een investering aanvraag gedaan en daarvoor subsidie ontvangen dus dat is een mooie meevaller.

Volg ons op

social facebook box blue 48Facebook
social twitter box blue 48Twitter
RSSRSS

 

Vragen?

Afgelastingen:
06 22 403 031 - Henk Rijs
Wedstrijdsecretariaat:
06 22 403 031 - Henk Rijs
Leden administratie:
Algemene Informatie:
06 22 783 125 - Mike Kieft
Kantine:
0224 551 854
Kantinedienst, vervoersdiensten en scheidsrechters: