V.V. Dirkshorn
1746 AV Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Mededelingen van het bestuur

Een nieuwe bestuursmededelingen editie met o.a.: Nieuwe kledinglijn en trainingskit 2016-2017, vrijwilligers gezocht, AVIA tankstation sponsor actie, rommelmarkt en 85-jarig bestaan VV Dirkshorn!

Vrijwilligers gezocht.

Veel mensen zetten zich al enorm in voor de voetbalclub maar op sommige gebieden kunnen we extra hulp gebruiken. De club kan niet meer zonder vrijwilligers en daarom kunnen we de contributie ook nog op een redelijk peil houden. Op de site staat al een oproep voor scheidsrechters maar daar stopt het niet bij. Lijkt kantinewerk, zaterdag coördinator of onderhoudswerk je wat? Meldt je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bij één van de bestuursleden.

Deelnemen aan de AVIA tankstation sponsor actie.

Sinds een maand doen diverse mensen die de club een warm hart toedragen mee met deze actie. Het is heel eenvoudig. Je krijg een pasje via de voetbal en spaart bij het tanken punten (is geld) voor de club. Er zijn veel AVIA tankstations in de buurt (Tuitjenhorn, Schagen enz.). Heb je interesse? Meldt je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij één van de bestuursleden.

Nieuwe kledinglijn en trainingskit per seizoen 2016-2017.

Voor het nieuwe seizoen is aan de hand van de Hummel kledinglijn een nieuw tenue samen gesteld. Er spelen nu al meerdere teams in Hummel kleding dus dat sluit mooi aan. Dit alles geeft een strakke uitstraling voor de teams en de club. Voor de leden wordt een trainingskit samen gesteld. Deze zal na 1 juli tegen een zeer aantrekkelijke prijs besteld kunnen worden bij Sportshop Bouwes. Alle leden worden binnenkort geïnformeerd via een flyer en de site.

Rommelmarkt.

Op zaterdag 4 juni werd de 40ste rommelmarkt gehouden. De omstandigheden waren perfect. Mooi weer, veel medewerkers en enorm veel aangeboden spullen. Er werd ook weer veel verkocht. De omzet was ongeveer gelijk aan andere jaren. Alleen nemen de kosten voor het opslaan en afvoeren van het niet verkochte enorm toe. Daarom is de netto opbrengst beduidend minder dan vorige jaren. Alle plussen en minnen zullen in de evaluatie worden mee genomen. De organisatoren Dirk en Jan hebben enorm veel (regel)werk gehad dus een groot compliment aan beide voor hun inzet.

De club bestaat 85 jaar op 29 juni 2016.

Op 29 juni 1931 werd de voetbalvereniging, onder de naam DFC, opgericht door een groep schooljongens. We zullen er in 2016 geen extra aandacht aan geven. Wel zal eind juni een interview met een prominent lid op de site en in Het Kontakt verschijnen.

Zomerstop.

En zo zijn we alweer aan het einde van een enerverend seizoen gekomen. Het wordt een zomer zonder grote activiteit, zoals bijvoorbeeld AZ, dus we kunnen weer op krachten komen voor het nieuwe seizoen 2016-2017. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de start medio augustus weer soepel te laten verlopen. Maar eerst VAKANTIE!

Met sportieve groet,

Bestuur VV Dirkshorn