V.V. Dirkshorn
Havenstraat 1
1746 AV Dirkshorn
info@vvdirkshorn.nl

Mededelingen bestuur VV Dirkshorn.

Informatie uit de laatste bestuursvergadering van 15 juni en het laatste nieuws;

De laatst gehouden Rommelmarkt is weer zeer succesvol verlopen. De nieuwe opstelling zorgde voor een gezellige sfeer. Het vele bezoek en de goede opbrengst laten zien dat dit ieder jaar weer een prima markt is. Zonder andere mensen tekort te doen een groot compliment voor de organisatoren van dit jaar, Jan van der Molen en Dirk Drijver.

Ook de voetbal moet aan energie besparingen gaan doen om de (te) hoge uitgaven in de hand te houden. Een oude 'stroom zuipende' ventilator wordt vervangen door een energie zuinige met een terugverdientijd van ongeveer 2 jaar. Alle andere energie besparende mogelijkheden zijn onderzocht en de komende jaren zullen er meer acties worden uitgevoerd.

In januari is de website werkgroep gestart met de werkzaamheden om een nieuwe site te lanceren. Er is gekeken naar de lay-out, gebruikersvriendelijkheid en alle teksten zijn nagekeken en bijgewerkt. Het is zeker dat onze, nu al fraaie site, nog mooier en beter gaat worden. Onder de bezielende leiding van René de Maaier is/wordt er keihard aan gewerkt. De site zal uiterlijk 1 augustus gereed zijn. Vlak voor de lancering worden alle leden via een nieuwsbrief geïnformeerd.

Dit was voor het bestuur de laatste vergadering voor de zomerstop. De volgende is pas weer half augustus. Het betekent niet dat iedereen nu kan rusten want de wedstrijd tegen AZ op 4 juli houdt de gemoederen ook nog even bezig. De hele club met alle vrijwilligers is hier behoorlijk druk mee. Het kan bijna niet anders of dit gaat een succes worden. Alles loopt prima, alleen het weer blijft een verrassing.

Iedereen een goede en mooie zomervakantie gewenst en tot volgend seizoen.

Sportieve groet vanuit het bestuur.