V.V. Dirkshorn
Bezoekadres:
Voorpolderweg 2c
1746 BA Dirkshorn
Postadres:
Havenstraat 1
1746 AV Dirkshorn
0224-551854
info@vvdirkshorn.nl

Commissies

Sponsorcommissie
Voor een dorpsclub als V.V. Dirkshorn zijn de sponsoropbrengsten van groot belang. Hiermee kan o.a. de kwaliteit van accommodatie op peil worden gehouden. En kunnen de leden op een plezierige manier trainen en wedstrijden spelen. Ook zorgt het ervoor dat de contributie voor de jeugdleden en senioren op een schappelijk niveau blijft. Of dat de vereniging eens iets extra´s kan doen, in de vorm van een uitje voor de jeugdleden. En uiteraard om een deel te reserveren voor tegenvallers. Net zoals u dat met uw onderneming doet.

Lees verder

Technische Commissie vv Dirkshorn
De Technische Commissie (TC) van vv Dirkshorn is door het bestuur in het leven geroepen als een commissie met gedelegeerde verantwoordelijkheid. De TC heeft tot taak toe te zien op het technisch reilen en zeilen van de voetbalvereniging van de oudste senioren tot de jongste kabouters. In gewoon Nederlands; de TC draagt zorg voor het voetbal in de voetbalvereniging.

Lees verder

Kantinecommissie
Wij , kantinecommissie zorgen voor het reilen en zeilen van de kantine. De barmedewerkers voor voornamelijk zondag hebben allen een IVA curcus gevolgd (verantwoord alcohol schenken ) en zijn dus gecertificeerd.  Ouders van de jeugdleden en bij Dirkshorn 1 - 2 - 3 en Dames 1worden de spelers/speelsters ingepland voor de kantinediensten. De roosters worden gepland volgens de gegevens die wij binnenkrijgen van de KNVB (ca. 3 weken van te voren ).

Lees verder

Achterban
De Achterban, opgericht in januari 2000, is een vriendenclub van de voetbalvereniging Dirkshorn. Het woord ‘vriendenclub’ zegt in feite al genoeg, want het ondersteunen van allerlei verenigingsactiviteiten, is de hoofdzaak van de Achterban.

Lees verder

Jeugdcommissie
De TC voor de jeugd doet onder andere zonder dat dit direct bij haar takenpakket behoort en al dan niet initiërend, betrokken bij velerlei overige jeugdactiviteiten. Zoals bijvoorbeeld genoemd in het menu Events/Toernooien. Daarmee is de TC Jeugd een echte ‘spin in het web’ en dus een zeer goed in de vereniging geworteld en geïntegreerd onderdeel.

Lees verder

 

 

Volg ons op

social facebook box blue 48Facebook
social twitter box blue 48Twitter
RSSRSS

 

Vragen?

Afgelastingen:
06 22 403 031 - Henk Rijs
Wedstrijdsecretariaat:
06 22 403 031 - Henk Rijs
Leden administratie:
Algemene Informatie:
06 22 783 125 - Mike Kieft
Kantine:
0224 551 854
Kantinedienst, vervoersdiensten en scheidsrechters: