• DH1

Onze hoofdmacht in het nieuws: SRC - Dirkshorn

Alle hoogte- en dieptepunten en overige noemenswaardige zaken binnen onze vereniging worden nauwlettend in de gaten gehouden door de media. En ook via deze weg willen wij iedereen daarvan laten meegenieten. Daarom proberen wij dit seizoen ieder nieuwsbericht of wedstrijdverslag uit de Schager Courant op de website te delen.

Deze week: de overwinning bij SRC (0-1).

SRC - Dirkshorn

Op Groenoord kon SRC geen vuist maken tegen het opgeleefde Dirkshorn, 0-1. Druk zetten lukte wel, kansen creëren niet. En dat is nou juist wat het verschil maakte in een treffen, dat Wessel Stam besliste met een afstandsschot dat net zo goed een voorzet had kunnen zijn.
Waar SRC telkens op een muurvaste verdediging stuitte, had Stam één op één nog de score kunnen verdubbelen. Iets wat ook Wilco Gootjes naliet met een opgelegde mogelijkheid. Daardoor bleef de spanning tot de laatste minuut voelbaar.
De thuisclub kijkt met vier punten op zak tegen de onderste plekken in de vierde klasse aan, maar heeft anderzijds aan een zege genoeg om volgende week terug te keren in de veilige middenmoot.
Daar heeft Dirkshorn zich juist net gevestigd door het puntentotaal met de zege tegen SRC op zes te brengen.

Bron: Noordhollands Dagblad/Schager Courant, artikel van maandag 15 oktober