• DH1

Onze hoofdmacht in het nieuws: Dirkshorn - Medemblik

Alle hoogte- en dieptepunten en overige noemenswaardige zaken binnen onze vereniging worden nauwlettend in de gaten gehouden door de media. En ook via deze weg willen wij iedereen daarvan laten meegenieten. Daarom proberen wij dit seizoen ieder nieuwsbericht of wedstrijdverslag uit de Schager Courant op de website te delen.

Deze week: de zeer knappe zege op Medemblik (3-2).

Dirkshorn - Medemblik

Vierde klasse A
Dirkshorn is bezig met een wisselvallige reeks. Op elke overwinning volgt een nederlaag. Van Medemblik werd deze week verrassend gewonnen met 3-2.
Nog voor rust kwam de thuisclub op een riante 2-0 voorsprong. ,,Het waren twee goed uitgespeelde goals'', vertelde trainer Jeffrey Androg: ,,De tegenstander is in mijn ogen de best voetballende ploeg van de competitie, maar het plan dat wij bedacht hadden heeft gewerkt. Zij kwamen wel op 2-2 en probeerden iets te forceren, waardoor het billen knijpen werd. Maar wij maken de 3-2 door een fout van hun af te straffen. We worden daarom steeds slimmer.''
Dirkshorn - Medemblik: 3-2. Doelpunten Dirkshorn: W. Gootjes (2x) en Verblauw

Bron: Noordhollands Dagblad/Schager Courant, artikel van maandag 4 maart