• DH1

Onze hoofdmacht in het nieuws: Schagen - Dirkshorn

Alle hoogte- en dieptepunten en overige noemenswaardige zaken binnen onze vereniging worden nauwlettend in de gaten gehouden door de media. En ook via deze weg willen wij iedereen daarvan laten meegenieten. Daarom proberen wij dit seizoen ieder nieuwsbericht of wedstrijdverslag uit de Schager Courant op de website te delen.

Deze week: de ruime zege op bezoek bij Schagen (1-4).

Schagen - Dirkshorn

Voetbal 4A
De Koog kan nacompetitie niet meer ontlopen na een 4-1 nederlaag tegen Geel Zwart, terwijl het bij Schagen na verlies met dezelfde cijfers tegen Dirkshorn nog code rood is.
Schagen moet in de laatste competitiewedstrijd tegen Wieringerwaard minimaal een punt pakken om er zeker van te zijn dat Flevo niet langszij komt. Getuige het spel tegen Dirkshorn wordt dat tegen de hekkensluiter nog een pittig karwei. Vooral na de rust was het open huis bij Schagen.
Schagen - Dirkshorn 1-4. W. Gootjes 0-1, Smit 0-2, M. Bakker 1-2, W. Gootjes 1-3, Hellinga 1-4.

Bron: Noordhollands Dagblad/Schager Courant, artikel van maandag 20 mei