• Honderden loten, duizenden nummers en 180 prijswinnaars; de online Kippenactie 2020 is geslaagd! Wat rest is een heel warm gevoel over de support van zo veel mensen die de club een warm hart toe dragen. Want daar gaat het natuurlijk allemaal om!

Logistiek een hele nieuwe operatie natuurlijk: geen enthousiaste vrijwilligers met sigarendoosjes met loten langs de deuren, maar:
    - huis aan huis loten voor alle huishoudens en bedrijven in Dirkshorn, Stroet en Groenveld
    - mails naar alle leden
    - aankondigingen via de VV Dirkshorn website, het Kontakt en Facebook
    - insturen van loten met nummers door de deelnemers via de mail en fysiek op 3 adressen

Notaris De Haan heeft uiteindelijk alles verzameld en toegezien op een eerlijke trekking. Leuk feitje: de cijfers 12, 19 en 23 (verjaardag, trouwdatum, gewoon een mooi getal, wie het weet mag het zeggen:-)  zijn duidelijk vaker gekozen dan andere cijfers.

En de charme van de sigarendoosjes met lotnummers aan je deur en het babbeltje met onze enthousiaste vrijwilligers? Die keert hopelijk volgend jaar weer terug!

Alle deelnemers enorm bedankt voor jullie support aan de actie en daarmee aan Voetbalverening Dirkshorn!!

Bestuur VV Dirkshorn