• Beste leden van de Achterban,
   
  Het lijkt er dan toch van te gaan komen! Na twee jaar uitstel door Corona en vorig jaar het onverwachte overlijden van Marius, gaan we eindelijk weer de jaarlijkse Achterbanbijeenkomst voor onze leden organiseren.
   
  We durven het bijna niet meer uit te spreken, maar we gaan het 20-jarig jubileum uit 2020 alsnog organiseren en vieren. We doen dit op:
   
  Zaterdag 27 augustus, verzamelen bij de voetbalaccommodatie tussen 14.30 en 14.45 uur.
   
  Na ontvangst gaan we boogschieten en jeu des boules spelen. Voor de liefhebbers organiseren we een golfclinic onder deskundige leiding. We hebben deze extra activiteit ingevoegd omdat we toch wel een groot aantal deelnemers verwachten. De Achterban telt momenteel 135 leden!
   
  Karin Oostenbrug zal vanaf 18.30 uur een Italiaans buffet presenteren waar jullie van zullen smullen. Drankjes tot half negen zijn voor rekening van de Achterban.
   
  We denken de avond rond 21.00 uur af te sluiten.
   
  Er zijn al bijna 40 aanmeldingen, als je ook komt graag opgeven vóór 15 augustus via e-mail naar achterban@vvdirkshorn.nl Graag vermelden met hoeveel personen
   
  Het bestuur van de Achterban staat open voor suggesties van de leden. Heb je ideeën, dan ontvangen we die graag (per e-mail). Als ze aan de doelstellingen van onze vereniging voldoen, gaan we er graag mee aan het werk!
   
  We hopen jullie en je partners te zien op 27 augustus.
   
  Lida van der Sluis, Wilma Gootjes, Joyce Duinkerken
  Frank Schaddenhorst, Dirk Drijver en Sjaak Kroon