• De Achterban

De Achterban is de vriendenclub van Voetbalvereniging Dirkshorn. Door de leden van de Achterban worden financiële middelen bijeengebracht om verenigingsactiviteiten te ondersteunen. Ongeveer 65% van de beschikbare middelen wordt ter beschikking gesteld voor verenigingsactiviteiten. Aanvragen vanuit de vereniging worden door de Achterbancommissie beoordeeld, waarbij het uitgangspunt is dat het bij moet dragen aan de sportieve inzet en saamhorigheid van de jeugd- en selectieteams. De overige 35% wordt uitgegeven aan de organisatie van de jaarlijkse Achterban leden bijeenkomst.

Wat doen we voor de vereniging?
    Talloze activiteiten mogelijk maken voor de jeugd en de selectie. Denk hierbij aan jeugdvoetbalkamp, zaalvoetbaltoernooi jeugd, voetbalkamp voor de senioren en selectiefeesten.

Wat doen we voor onze leden?
    Eén keer per jaar een bijeenkomst organiseren met een vaak educatief karakter. Zoals een verkenning van oud Schagen, bezoeken van een interessant regionaal bedrijf, etc. Ook worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bootcamp, djembé spelen, aquajoggen, etc.

De leden van de Achterban
    Karin Agema, Tanja Agema, Jeffrey Androg, Hugo Beukers, Tessa Blokker, Evelien Blom, Martin Bloothoofd, Joop de Boer, Frank Broersen, Maik Broersen, Cas Broxterman, Bureau Busch, Bas Burger, Jan Burger, Dick Dam, Martin Dam, Willem Dekker, Onno van Denzen, Nienke Dikmans, Dirk Drijver, Jan Duinkerken, Rob Duinkerken, Corno Entes, Lars Fortuin, Bas Francis, Kees Francis, Cor Gerlofsma, Luc van Gerven, Diana de Geus, Kees de Geus, Gerard Gootjes, Bert Groen, Bas Groenbos, Siemen Groot, Sijmen Grootes, Elena Haanebrink, Rik van Haeften, Jos Harper, Jeen Hellinga, Piet Hellinga, Mark Hoogland, Wim Hoogland, Fred Horeman, Maarten de Jong, Piërre de Jong, Boudewijn Kamps, Cor Kant, Marius Kant, Pim Kant, Marco Kaper, Mike Kieft, Ode Koedijk, Peter Koelman, Sjaak Konijn, Rico Korver, John Kos, Jan Willem de Kraker, Sjaak Kroon, Sandra van der Laan, René Markerink, Kees Mink, Chris Moerland, Jan van der Molen, Gert Jan Paarlberg, Cees Pankras, Frank Pankras, Bart de Pee, René Pelgrim, Cor Peperkamp, Irma Peperkamp, Lennard Peperkamp, Jos van Peperstraten, Olaf Peters, Shane Peters, Paulo Ramler, Jan Rentenaar, Tim Rentenaar, Henk Rijs, Henk Rootjes, Björn Ruijs, Jan Ruijs, Han Rus, Lous Rus, Martin Rus, Frank Schaddenhorst, Arno Schuuring, Roy Schuuring, Lida van der Sluis - van den Berg, Lida van der Sluis, Ard Smid, Jan Smit, Frank Stam, Rob Stammes, Kees Swager, Hans Tesselaar, Peter Tijsen, Erik Verblauw, Gert-Jan de Vogel, Joost Vos, Richard de Waard, Corry van der Werff, Gerard van der Werff, Jaap van der Werff, Jack van der Werff, Marco van der Werff, Wilco van der Werff, Jan Wesseling, Julian Wesseling, Janny Wilthagen, Fred de Wit, Ted Zaat, Remco Zut, Bert Zwaan.

Ook lid worden of vragen?
    Voor € 50,- per jaar ben je al lid, ondersteun je de club én kun je deelnemen aan leuke activiteiten en bijeenkomsten van de snel groeiende Achterban.

Meld je aan via het webformulier of mail je vraag naar achterban@vvdirkshorn.nl.