• Ons land wordt getroffen door een Corona crisis, die op dit moment veel impact heeft op ons sociale leven. Ook alle activiteiten bij de sportverenigingen liggen stil. Hoe lang dit allemaal gaat duren is nog onduidelijk. We blijven positief een hopen dat we de jaarlijkse ledenbijeenkomst op 29 augustus normaal door kunnen laten gaan.

  Tijdens deze bijeenkomst vieren we het 20 jarig bestaan van de Achterban.

  Bij dit Jubileum, 20 jaar Achterban, willen we  op een speciale manier stil staan.

  Lees verder

 • De Achterban ledenbrief voor de maand juni. Met hierin deze keer: corona, lidmaatschap 2020, ondersteuning van de voetbalvereniging en de actuele samenstelling van het Achterban bestuur.

  Corona

  We hebben meer last van de Corona crisis dan we aanvankelijk dachten. Op basis van de huidige stand van zaken is het niet mogelijk om op 29 augustus a.s. stil te staan bij het 20 jarig bestaan van De Achterban. We hebben dan ook moeten besluiten om de festiviteiten in het kader van dit jubileum te verplaatsen naar volgend jaar. We hopen op zaterdag 28 augustus 2021 in alle gezondheid en op een normale wijze bij elkaar te kunnen komen. We nemen aan dat jullie begrip hebben voor ons besluit.

  Lees verder