• UITNODIGING

  Aan de leden van de Achterban

  Ook dit jaar organiseert de Achterban op zaterdag 26 augustus 2023 weer zijn jaarlijkse leden/donateurs bijeenkomst in de kantine van de voetbalvereniging Dirkshorn. Op zaterdag 26 augustus 2023 is het verzamelen tussen 14.30 uur en uiterlijk 14.45 uur.

  Na ontvangst met koffie en iets lekkers gaan we om ongeveer 15.00 uur van start met een sessie van body percussie. De groep wordt in 2 ploegen verdeeld en onder deskundige leiding gaat er per groep iets muzikaals in elkaar gezet worden. Na deze 2 sessies gaan we dit gezamenlijk tot 1 stuk brengen. Beide sessies duren ongeveer 45 min. De commissie heeft daarnaast nog een tweede activiteit bedacht.

  Karin zal vanaf 18.30 uur een buffet presenteren waar jullie van zullen smullen. Drankjes zijn voor eigen rekening.

  We denken de avond rond 21.00 uur af te sluiten.

  Als je ook komt graag opgeven met hoeveel personen je komt vóór 15 augustus achterban@vvdirkshorn.nl We hopen jullie met je partners te zien op 26 augustus.

  Lees verder

 • Aan de leden van de Achterban,

  Het zal jullie allemaal niet ontgaan zijn dat bestuurslid, en medeoprichter van De Achterban, Sjaak Kroon, 27 maart j.l. is overleden door een noodlottig ongeval. Mede door zijn enthousiaste en serieuze inzet is De Achterban geworden wat het nu is. We zullen Sjaak hier altijd heel dankbaar voor zijn, en zijn aanwezigheid missen. En zoals we Sjaak allemaal kennen, zal hij zeker willen dat we actief blijven met De Achterban. En dat gaan we doen!

  Zo kunnen we jullie alvast een Save the Date doorgeven voor ons jaarlijkse bijeenkomst. Zaterdag 26-08-2023. Schrijf deze datum alvast in de agenda's. Wat en hoe het programma eruit zal zien is nog niet helemaal bekend. Daarover later dus meer. We zullen zo rond 15.00 uur starten. Karin’s Catering zal vanaf 18.30 uur weer een heerlijk buffet presenteren waar jullie van zullen smullen. Rond 21.00 uur sluiten we de avond af. Als je wilt komen, graag opgeven voor 15 augustus 2023 op het mail adres: achterban@vvdirkshorn.nl

  Daarbij graag even vermelden of je dan met of zonder partner komt.

  Lees verder

 • Door de jaren heen heeft de Achterban honderden gesponsorde activiteiten georganiseerd.

  Stuk voor stuk leuke, gezellige en creatieve activiteiten die altijd op een flinke opkomst konden rekenen.

  Ook dit jaar staat er natuurlijk weer voldoende op de planning. Om alvast een beetje in de stemming te komen, hebben wij alle activiteiten door de jaren heen op een rijtje gezet. Klik op de onderstande knop om de lijst met activiteiten in te zien.

  alle activiteiten op een rijtje