• Aan de leden van de Achterban.

  Beste Achterbanners,

  Vorig jaar hadden we het idee om voor het eerst een winterbijeenkomst voor onze leden te organiseren. Door de corona beperkingen kon dat toen niet doorgaan.

  We gaan een nieuwe poging ondernemen!

  Op zaterdag 21 januari gaan we voor onze leden een snertwandeling houden. Als de weersomstandigheden het toelaten lopen we een kort parcours in de omgeving. Misschien ook voor jullie met verrassende elementen hierin verwerkt? Mocht het weer een wandeling niet toelaten, dan hebben we een interessant alternatief!

  Na terugkomst in de kantine worden jullie door Karin verwend met een heerlijke snertmaaltijd en een glaasje glühwein voor de liefhebbers. 

  Lees verder

 • Uitnodiging

  Aan de leden van de Achterban.

  “Jubileum bijeenkomst”.

  Het lijkt er dan toch van te gaan komen! Na twee jaar uitstel door Corona en vorig jaar het onverwachte overlijden van Marius, gaan we op zaterdag 27 augustus eindelijk weer de jaarlijkse Achterban bijeenkomst voor onze leden organiseren.

  We durven het bijna niet meer uit te spreken, maar we gaan het 20 jarig jubileum uit 2020 alsnog organiseren en vieren. We doen dit op:

  27 augustus, verzamelen bij de voetbal accommodatie tussen 14.30 en 14.45 uur.

  Lees verder

 • Door de jaren heen heeft de Achterban honderden gesponsorde activiteiten georganiseerd.

  Stuk voor stuk leuke, gezellige en creatieve activiteiten die altijd op een flinke opkomst konden rekenen.

  Ook dit jaar staat er natuurlijk weer voldoende op de planning. Om alvast een beetje in de stemming te komen, hebben wij alle activiteiten door de jaren heen op een rijtje gezet. Klik op de onderstande knop om de lijst met activiteiten in te zien.

  alle activiteiten op een rijtje