• Beste leden van v.v. Dirkshorn,

Het coronavirus lijkt redelijk onder controle, het gaat in ieder geval de goede kant op. De maatregelen worden per 1 juli behoorlijk versoepeld en er "mag" al meer. Alles (veel) met inachtneming van de anderhalve meter-regel. Ook in kantines. Voor toeschouwers bij voetbalwedstrijden misschien per 1 september. Als alles goed blijft gaan. We blijven positief, dus daar gaan we van uit.

Om nu al gebruik te maken van de velden is wat vroeg. Alle velden zijn nu ingezaaid en geprepareerd en bewerkt door de gemeente. Ook hebben we tegenwoordig een robotmaaier die kriskras over het B- en C-veld zijn werk doet. We zitten wat dat betreft net als ieder jaar in de zogenoemde "zomerstop".

Zoals gezegd blijven we optimistisch en we hopen vanaf 17 augustus weer met de trainingen te kunnen beginnen. Dan mogen we ook weer oefenwedstrijden spelen - misschien ook nog de Burencup - en start hopelijk 20 september de reguliere competitie weer! Tot die tijd hoop ik dat iedereen zich aan de afspraken houdt zodat we in september gezond, fris en gemotiveerd kunnen starten op onze prachtige velden.

Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Want ondanks de corona zijn er, met inachtneming van de regels, kleine groepjes bezig geweest om de accommodatie hier en daar eens flink onder handen te nemen.

De tegelpaden zijn aangepakt en bij het B-veld is zelfs een heel nieuw pad aangelegd op  het oude schelpenpad. Je weet niet wat je ziet, het ziet er geweldig uit! Er is flink opgeruimd rond het zogenoemde Oma Damboetje en er zijn bruggen aangelegd. Het is prachtig.

Ook is door een groepje de laatste hand gelegd aan het opknappen van de kantine en de multi-ruimte. Een moderne en frisse uitstraling. Daar ziet het er eveneens fantastisch uit.

Alle vrijwilligers heel hartelijk bedankt!

Ook is er voor de selectie een nieuwe trainer aangesteld: Michel van der Wardt. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee en wij wensen hem hierbij veel succes!

Al met al is alles weer klaar voor het nieuwe seizoen, waarvan ik echt hoop dat een heel mooi maar bovenal een "normaal" seizoen wordt.

Henk Rijs

Voorzitter v.v. Dirkshorn