• Afgelopen zaterdag speelden we tegen LSVV. Op deze wedstrijd lag behoorlijk wat druk voor de spelers en ook de coaches. Niet in de laatste plaats omdat de directeur jeugdopleidingen van de club de prestaties van de coaches kwam toetsen. De directeur jeugdopleiding regeert met ijzeren hand over de talentenfabriek van onze club. Met zweterige handjes stonden de coaches langs het veld. Onze start was helaas niet goed. LSVV bleek een leuk voetballende ploeg te zijn en zette ons onder druk. De verdediging kraakte en we werden al snel op een 2 – 0 achterstand gezet. Duuk hield de schade beperkt met een aantal knappe reddingen. Na een plotselinge goal van Milan Klaver na een assist van Mick kwamen we beter in ons spel. Na wederom een goal van Milan Klaver door de benen van de keeper, na een mooie pass van Jesse, kwamen we tegen de verhouding in op 2 – 2. Toch gingen we met een 2 – 3 achterstand rusten.
    Hoofdcoach Martin zwichtte onder de druk door de dreiging van ontslag en kon een donderspeech tijdens de rust niet onderdrukken. Als herboren starten we de tweede helft. Door goed combinatie voetbal liepen we snel uit naar 6 – 3. Milan Klaver maakte een hattrick en nam bijna de hele score voor zijn rekening. Boaz veroverde vele ballen op het middenveld en Milan Beukers haalde met een paar goede acties de angel uit de aanvallen van LSVV. Demi scoorde de laatste goal van de wedstrijd op aangeven van Ellen na een doelpunt van LSVV. Zo gingen we na een 0 – 2 achterstand met een 7 – 4 overwinning van het veld!
    Helaas was dit de laatste wedstrijd van Dirkshorn JO9 in de samenstelling van het afgelopen jaar. Door de grote successen hebben we diverse aanmeldingen en kunnen we twee JO9 teams vormen. Dit is natuurlijk prachtig voor de club. In het rijtje van illustere duo’s die uit elkaar gaan als Bassie en Adriaan en Rembo en Rembo houdt ook het coaching duo op te bestaan. We willen alle spelers en ouders bedanken voor het mooie seizoen vorig jaar en het begin van dit jaar!