• Dirkshorn trots op (inter)nationaal succes Teun en Jos

    11 sep 2022
  • Teun Koedijk is Nederlands kampioen Panna U15 geworden. Een ongelooflijk mooie prestatie, die het gevolg is van een ijzersterke combinatie van talent en doorzettingsvermogen.

    Met één van de beste sparringpartners die je maar kunt bedenken leeft, ademt, eet en drinkt Teun namelijk (straat-)voetbal. Samen met tweelingbroer Jos, die onlangs 2e werd op het WK in Denemarken, is hij bovendien waarschijnlijk de bekendste voetballer uit de Dirkshornse jeugdafdeling.

    Meer dan terecht heeft de Schager Courant een groot interview gehouden met de succesvolle broers. Die inmiddels ook een ongelooflijk grote schare van social media volgers aan zich hebben weten te binden.

    VV Dirkshorn is dan ook buitengewoon trots op wat de boys inmiddels allemaal hebben bereikt met hun grote passie. Mannen, super gefeliciteerd met jullie recente grote successen, we hopen dat er nog vele mogen volgen! Voor alle anderen hebben we hieronder het mooie artikel uit de Schager Courant toegevoegd, zeer de moeite van het lezen waard!!