• Dirkshorn wint ook van Victoria O (1-2) en is weer een stap dichter bij de titel

  3 apr 2024
 • De klasbakken van Dirkshorn 1 zijn op dit moment niet te stoppen. Afgelopen weekend werd er al vakkundig afgerekend met Geel Zwart (0-3) en dinsdagavond werd het taaie Victoria O aan de zegekar gebonden: 1-2.

  Zo komt het kampioenschap en de historische promotie naar de derde klasse nu toch echt in zicht. Een gemakkelijke avond zou het niet worden voor de mannen van oefenmeester Michel van der Wardt. Want dit Victoria O geldt toch ook als één van de betere ploegen in deze vierde klasse. En inderdaad, Dirkshorn had het lastig in Obdam.

  Na de rust werd het verschil gemaakt door doelpunten van Kamiel Hoogland (zie video onderaan het bericht voor zijn succesnummer) en Wout Naber: 0-2. Met een treffer in de blessuretijd maakte de gastheer het toch nog spannend, maar Dirkshorn hield stand. Wat een knappe prestatie!

  Zondag staat alweer de volgende finale op het programma. Dan reist Dirkshorn af naar Waarland voor het treffen met Con Zelo. De ploeg die onze haast ongenaakbare hoofdmacht de vooralsnog enige nederlaag van het seizoen toediende. Tijd voor revanche!

  Het Noordhollands Dagblad was dinsdagavond overigens ook aanwezig in Obdam. Klik op de onderstaande link om bij dat artikel te komen. Bron: Noordhollands Dagblad / editie Schager Courant.

  Verslag van Victoria O tegen Dirkshorn