• Beste leden, vrijwilligers en medewerkers,

De wereld is stiller dan we gewend zijn, ook op de voetbalvelden! Dingen die je voorheen heel gewoon vond en waar je niet bij stil stond mis je nu.

De geluiden op en rondom de velden, de vogels zoals specht, koekoek en gans, de koffie op zaterdagmorgen in de kantine, de werkzaamheden van de jeugdcoördinatoren, de lijnen op de velden, de wedstrijden, het enthousiasme van de jeugdelftallen, de coaches, de scheidsrechters, de vlagger enz. enz. Misschien had je toen wel eens commentaar op personen of activiteiten maar nu mis je ze. Ik zou al die geluiden zo graag weer willen horen maar we moeten geduld hebben.

De laatste keer dat ik een stuk op de site schreef dacht ik dat het rond deze tijd wel weer normaal zou zijn, en dat er weer gevoetbald kon worden maar helaas. Wel wordt er door de jeugd getraind en hopelijk binnenkort ook weer door de senioren. Maar zoals het er nu naar uitziet ben ik bang dat er nog enige maanden weinig staat te gebeuren qua competitievoetbal.

We hopen dat het vaccin hoop biedt voor veel mensen maar vooralsnog moeten wij het nog even volhouden.

Jullie hebben allemaal een Kerstkaart gehad van het bestuur van de VV Dirkshorn. Dit om jullie te laten merken dat we er nog steeds zijn en achter de schermen proberen om de Corona crisis te overleven en, ook met jullie hulp, financieel gezond te blijven. Ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken!

Ik spreek de wens uit dat mijn volgende bericht een positieve toon heeft en dat we weer uitzicht hebben op de mooie dingen en geluiden die we nu zo missen.

Namens het bestuur wens ik jullie Prettige Feestdagen en een goed, gezond en sportief 2021.

Henk Rijs,
    Voorzitter VV Dirkshorn