• Grote Clubactie een groot succes: honderden loten verkocht

24 nov 2022
  • Ook dit jaar was de Grote Clubactie weer een groot succes. En dat was natuurlijk niet gelukt zonder de inzet van alle spelers die loten hebben verkocht. Van de jongste Kabouters tot aan de dames van Vrouwen 1, iedereen heeft ervoor gezorgd dat er in totaal maar liefst 903 (!) loten zijn verkocht. Heel erg bedankt!

Iedereen heeft natuurlijk zijn en haar stinkende best gedaan, maar drie toppers staken er dit jaar bovenuit: Finn de Geus (JO8) heeft dit jaar de meeste loten verkocht (71), gevolgd door Kayla Harper van JO12 (62) en Liam Mink namens de JO8 (56). Deze klasbakken verdienden uiteraard een mooie beloning voor hun inzet en zij hebben hun welverdiende prijs inmiddels in ontvangst genomen.

Van de teams heeft de JO12 de meeste loten verkocht. Een top 5:

• JO12 - 277 loten
    • JO8 - 238 loten
    • JO10 - 137 loten
    • JO14 - 105 loten
    • Kabouters - 56 loten

Niet vergeten: onze toppers kunnen zichzelf ook nog aanmelden voor de kidswedstrijd van de Grote Clubactie. Ook via die weg zijn nog heel mooie prijzen te winnen.

Bedankt voor jullie inzet!