• Een weekend weg plannen en snel zien of jouw team of het team van jouw kind dat weekend moet spelen? Dat kun je nu eenvoudig zien op de VV Dirkshorn website. Handig voor alle senioren- en junioren teams!

Waar je hiervoor moet zijn? Je vindt het schema onder het tabblad 'Wedstrijdzaken' en vervolgens 'KNVB Speeldagenkalender'. In het schema zie je precies welke weekenden zijn gereserveerd voor competitie-, beker- en inhaalwedstrijden.

Bij de senioren 1e teams betreft het de A-categorie (heren en dames). Voor alle andere teams betreft het voor Dirkshorn de B-categorie. Zoek dit dus op in het schema en kijk om welke leeftijdscategorie het gaat. VV Dirkshorn speelt in afdeling West 1.

Het leek ons handig dit schema aan de website toe te voegen, zodat alle leden hier eenvoudig iets in kunnen op zoeken.

Tip: overleg sowieso altijd even met de coach!