• Max Huiberts(AZ) bij V.V. Dirkshorn, u komt toch ook?

31 jan 2020
  • Beste leden/vrijwilligers/sponsoren,

U leest het goed! Max Huiberts, directeur voetbalzaken bij AZ, komt op donderdag 6 februari naar V.V. Dirkshorn. Het hoofdonderwerp van de avond is simpel; voetbal! Wij nodigen u allen uit om aanwezig te zijn op deze feestelijke avond.

Max Huiberts speelde als aanvaller bij FC Zwolle, Roda JC, Borussia Mönchengladbach en AZ. Door een zware knieblessure moest hij zijn carrière beëindigen. Max Huiberts speelde tussen 1990 en 2003 in totaal 271 wedstrijden waarin hij 72 doelpunten maakte. Hij was onder andere hoofdscout en technisch coördinator bij AZ en sinds 1 januari 2016 is hij technisch directeur bij AZ.

Locatie: Kantine, V.V. Dirkshorn
    Datum: Donderdag 6 februari
    Aanvang: 19:30 staat de koffie klaar
    Start: 20:00

Na afloop proosten we op een mooie avond & praten we nog even gezellig na. Wij zouden het leuk vinden als u hierbij aanwezig bent!

U komt toch ook? Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie V.V. Dirkshorn