• De 2-wekelijkse rubriek op de VV Dirkshorn website en in Het Kontakt: "Mogen wij ons voorstellen". Nu de bal op alle velden weer volop rolt en er van alles gebeurt op ons mooie complex aan de Veersloot is dit het moment om alle teams van de club voor te stellen. En dat zijn er met 4 senioren-, 8 jeugd- en 3 zaal teams nogal wat!

Deze week JO11-1. Dit team staat onder leiding van de Technisch Directeur van de VV Dirkshorn dus dat gaat helemaal goedkomen. Er zijn sinds het begin van het seizoen wel wat wisselingen geweest dus de foto is niet meer actueel. Gedurende de competities  is het spel al beter geworden. Het samenspelen gaat top en iedereen weet wat hij moet doen.

Het hoogtepunt was deze zaterdag toen de nummer 2 werd verslagen, een zeer fraaie prestatie. Het seizoen duurt helaas nog maar 2 wedstrijden en is eind mei ten einde. Jammer want het team is nu in topvorm. Flink door trainen in de zomer en dan volgend seizoen weer knallen!

Bovenste rij van links naar rechts:
    Milan Beukers, Boaz Tams, coach Martin Bloothoofd, Kayla Harper, Duuk Bloothoofd en Kevin Roos.

Onderste rij van links naar rechts:
    Amy Wijers, Iris Visser, Owen Spigt, Mick Broersen en Elijah Jonker.