• Vanaf deze week een nieuwe 2-wekelijkse rubriek op de VV Dirkshorn website en in Het Kontakt: "Mogen wij ons voorstellen". Nu de bal op alle velden weer volop rolt en er van alles gebeurt op ons mooie complex aan de Veersloot is dit het moment om alle teams van de club voor te stellen. En dat zijn er met 4 senioren-, 8 jeugd- en 3 zaal teams nogal wat!

We starten met Zaterdag 2. Dit team speelt zijn wedstrijden uiteraard op zaterdagmiddag. Het team bestaat uit oudere talenten die het belangrijk vinden om wat meters op de groene mat te maken, maar nog belangrijker om met hun vrienden te voetballen. En daarna natuurlijk de derde helft voor de borrel en nabespreking.

De wedstrijden zijn altijd spectaculair en hoogte– en dieptepunten wisselen elkaar in hoog tempo af. Een ding is zeker: er wordt veel gescoord door het team of de tegenstander. Het doelsaldo na 3 wedstrijden is namelijk 9 voor en 9 tegen.

Op de foto staand van links naar rechts:
    Nick Siemonsma, Bjorn van Breugel , Lex Hellinga, coach Marinus Dees , Maarten Kraak, Paulo Ramler, Axel Stam, Stefano Previti

Op de foto zittend van links naar rechts:
    Bart de Pee, Bart Ploeger, Rens Zuurbier, Dennis de Geus, Michel van Zadel, Calvin Ruijs

Op de foto ontbreken:
    Bryan Groenia, Arjan Rijs, Bas Burger, Daan de Boer, Arnt Piek en Edo Pieters