• Nieuwe coronamaatregelen; gevolgen voor VV Dirkshorn

16 okt 2020
  • Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gaan in vanaf woensdag 14 oktober 22:00u en gelden vooralsnog voor de komende vier weken. Voor het voetbal betekent dit op hoofdlijnen:

• Alle amateurcompetities worden voor de komende vier weken stilgelegd.
    • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.
    • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
    • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
    • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.
    • Alle wedstrijden in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Vrouwen Eredivisie mogen doorgaan.

Uiteraard stelt VV Dirkshorn haar leden en vrijwilligers via verschillende kanalen op de hoogte van deze nieuwe maatregelen. Het is ook van het grootste en puur in ons gezamenlijke eigen belang dat we ze samen strikt na leven.

Blijf waar mogelijk lekker trainen, blijf gezond en handel bij twijfel of bij een positieve test conform de informatie, richtlijnen en adviezen van het RIVM

Tenslotte verwijzen we je graag naar de KNVB pagina met veelgestelde vragen, protocollen en overige relevante actuele informatie.

We vertrouwen erop iedereen hiermee compleet te hebben geïnformeerd.

Bestuur VV Dirkshorn