• Na een traditie van tientallen jaren met de wedstrijd Hoofdbestuur tegen Jeugdbestuur (voorafgaand met soep en biefstuk) werd het tijd voor een andere opzet. De succestraditie van de koffie, soep en biefstuk bleven wel in het programma maar er werd nu gekozen voor een middag waar meerdere teams tegen elkaar gingen voetballen.

Een combinatieteam van jeugdtrainers/-coaches, de huidige dames 1, het ‘oude’ dames 1, onze huidige zondag 1 en onze oude zondag 1 vedetten, oftewel een mooie mix van de Dirkshorn historie. Zelfs succesvol trainer Rene van Marsbergen was naar de club gekomen en zo waren er meer mannen en vrouwen die we al een tijdje niet op het complex hebben gezien!

De wedstrijden waren leuk, maar de uitslag is van ondergeschikt belang. Het is mooi om alles door elkaar te zien spelen. Het komt vaak neer op tegenstanders dollen, wonderschone doelpunten, pijnlijke missers, elkaar uitdagen, fraaie combinaties, enorme misverstanden en helaas ook een blessure links en rechts. Maandag de pijnlijke spieren weer rust geven, inmasseren of snel naar de fysiotherapeut.

Maar het belangrijkste is om na de wedstrijd de kantine in te gaan voor de Nieuwjaar speeches en borrels. Al met al weer een geslaagde start van het nieuwe jaar.

Allemaal een mooi, gezond en sportief 2020 toegewenst!!!