• De nieuwe trainer Michel van der Wardt heeft voor seizoen 2020-2021 een jeugdige selectie onder zijn hoede gekregen met nog enkele geroutineerde steunpilaren.

Afgelopen zondag is daarmee de intensieve oefencampagne van zondag 1 gestart. Tegen VZV (ook tegenstander in de competitie) werd met 3-1 gewonnen in een wedstrijd waarin het eerste heer en meester was met prima voetbal.

Op de dinsdagavond was AGSV de tegenstander. Dit team was duidelijk van een minder kaliber en de 1ste helft speelde zich voor de AGSV keeper af. Dirkshorn was fel in de duels, er werd goed gecombineerd en van achteruit werden de spitsen met prima diepteballen aan werk gezet. Dit resulteerde in mooie doelpunten en een 4-0 voorsprong met de rust.

Na de thee veranderde het spelbeeld niet en de eindstand werd 7-0. Het voetballende deel is prima voor elkaar, nu allemaal heel blijven in deze competitie van 14 ploegen dus maar liefst 26 wedstrijden.