• Helaas geen succes voor het eerste team!

In een zeer matige wedstrijd van Dirkshorn tegen Succes, heeft het vlaggenschip geen enkel moment aanspraak gemaakt op een punt of meer. Op bezoek in Hippolytushoef werd het maar liefst 5-0.

In de eerste helft werd een persoonlijke fout in de achterhoede binnen 10 minuten afgestraft, dus al snel een achterstand. Daarna bleef het veldspel zeer slordig met veel balverlies. Het middenveld werd overlopen en de snelle Succes-spitsen kregen de vrijheid om  een snelle 2-0 te scoren. Daarna was het spel wat meer in balans, maar geen gevaar voor het doel van Succes. Daarentegen was de eerste serieuze kans voor de thuisclub weer raak. Een bal door de midden werd keurig afgemaakt (3-0).

In de rust en kort erna werd er volop gewisseld, maar veel haalde het niet uit. Na een snelle 4-0 door het midden was het een kwestie van de schade beperkt houden. Aan het einde van de wedstrijd volgde alleen nog de 5-0.

Uithuilen en opnieuw beginnen. Eén schrale troost, vorig jaar begon Dirkshorn de competitie met een 1-8 nederlaag en toen is het ook goed gekomen. We zijn gewoon niet van die goede starters…