• Hoi ik ben Kayla Harper en voetbal in JO-11. Ik was pupil van de week bij de wedstrijd Dirkshorn-Vesdo. Ik mocht eerst bij de bespreking in de kleedkamer zijn en daar werd de opstelling besproken. Daarna mocht ik mee warming up trainen op het grote veld en gingen we over schieten en op doel dat was erg leuk.

Daarna gingen we terug naar de kleedkamer voor de laatste pep talk!!! Ik liep mee met de scheids en mocht het muntje gooien de kleur werd oranje en Vesdo mocht een kant kiezen. Daarna nam ik de aftrap samen met Lars en schoot ik naar voren om op doel te schieten DOELPUNT!!!

Toen ging ik de wedstrijd kijken samen met mijn vader, het werd uiteindelijk 2-4. Na de wedstrijd kreeg ik wat lekkers en mocht ik de man of the match kiezen. Ik koos voor Joop de Boer.

Ook kreeg ik een rugzak met leuke dingen en een Diploma dat ik pupil van de week was. Ik vond het een erg leuke middag en heb geleerd dat je de bal niet door het midden moet schieten maar moet over pasen via de zijkant. Bedankt voor deze leuke dag!!!!

Groetjes Kayla