• Net na de wedstrijden van AZ werd in juli gestart met de renovatie van het A veld. Zo is het nog met afstand het beste veld van de Noordkop en zo is het een grijze grondvlakte.

Nadat alle hekwerken en reclameborden werden verwijderd en de drainage geplaatst kon er weer worden ingezaaid en was het wachten op een nieuwe groene grasmat. Het was de afgelopen 2 maanden groeizaam weer, dus het is nu al een mooie mat, maar het duurt nog even voordat erop gespeeld mag worden.

Een groep vrijwilligers dacht: het ligt nu toch open, dus laten we allemaal tegels onder het nieuwe hekwerk en de borden leggen, dat scheelt straks onderhoud.

En lang gewacht maar toch gekomen, er ligt straks een nieuw tegelpad, geheel rondom het A veld. Dus alles mee genomen kunnen we concluderen dat het A veld voor de komende -tig jaar weer helemaal bij de tijd is!