• Selectie Dirkshorn bereidt zich voor op het nieuwe seizoen

5 sep 2019
  • Een nieuwe trainer en veel nieuwe gezichten, oftewel het nieuwe seizoen is begonnen! De opkomst van de selectie van minimaal 30 man is een mooi begin. Zoals gewoonlijk is het eerst trainen, een onderlinge wedstrijd en oefenwedstrijden spelen. De eerste tegen VESDO werd met 6-1 gewonnen, de tweede tegen Hollandia T werd met 8-1 verloren. In deze fase doen uitslagen echter nog erg weinig ter zake, er worden vooral veel zaken geprobeerd.

De senioren spelen geen bekerwedstrijden en starten later in september voor de competitie. De competitie van het eerste start overigens met 3 keer uit, vanwege de renovatie van het A veld, en pas op 20 oktober staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. Op naar een mooi seizoen!