• Technische Commissie

  Technische Commissie vv Dirkshorn

  De Technische Commissie (TC) van vv Dirkshorn is door het bestuur in het leven geroepen als een commissie met gedelegeerde verantwoordelijkheid. De TC heeft als taak toe te zien op het technisch reilen en zeilen van de voetbalvereniging van de oudste senioren tot de jongste kabouters. In gewoon Nederlands; de TC draagt zorg voor het voetbal binnen de voetbalvereniging.

  Met zo veel mogelijk plezier zo hoog mogelijk voetballen. Wetend dat je een dorpsclub bent. Met ruimte en oog voor de jeugd. Kwaliteit is belangrijk. Voetbalplezier staat voorop. Doe waar je goed in bent en heb plezier! Of doe iets waar je plezier aan beleeft, want daar ben je goed in.

  De voetbalvereniging heeft een dorpsfunctie en wil die ambitie blijvend invullen. Wij zijn geen Ajax of AZ. Toch willen we het voetbal binnen de vereniging op een zo aantrekkelijk en hoog mogelijk niveau brengen en houden. Waarom? Dat heeft aantrekkingskracht. Waarom zou je bij vv Schagen gaan voetballen of in Tuitjenhorn wanneer je met vv Dirkshorn ook ambities hebt en die kunt realiseren?

  Het bestuur van vv Dirkshorn hoopt in samenwerking met de TC haar beleid te realiseren waarmee langdurig voetbalplezier wordt geboden aan haar leden en toeschouwers. Er is tenslotte niets leukers dan goed voetballen en winnen, net zo lang tot je je meerdere ontmoet.

  De jeugd van vv Dirkshorn heeft een grote groep enthousiastelingen. Gedreven selectiespelers die hun kennis en kunde willen overdragen en zeer veel betrokken ouders en vrijwilligers. De jeugd heeft daarnaast een enorm kwalitatieve groei doorgemaakt.

  Heb ik als actief lid van de vereniging iets met de TC te maken?

  Voor vragen over teamindeling, trainers, begeleiders, trainingen, beleid en alle andere voetbalgerelateerde zaken, kun je bij de TC terecht. De TC bestaat momenteel uit twee leden. Olaf Peters is verantwoordelijk voor de gehele jeugdtak. Martin Bloothoofd is verantwoordelijk voor de senioren. Wij zijn te bereiken via het emailadres: tc@vvdirkshorn.nl.