• Weten we het nog? De jaren dat AZ op de grasmat van Dirkshorn te bewonderen was, zullen we natuurlijk nooit meer vergeten. Maar wij kwamen nog een video tegen uit 2017. En dit filmpje willen wij jullie niet onthouden.

Want wat waren het altijd geweldige bezoekjes. Voor een onderonsje met de Regioselectie, bijvoorbeeld. Of een oefenduel tegen een andere betaaldvoetbalclub. Spektakel gegarandeerd.

Met deze video grijpen we weer een beetje terug naar het verleden. Een sfeerimpressie van de wedstrijd tussen de Regioselectie en AZ in 2017. Gemaakt door Jaap Dekker en bewerkt namens de Groep Historisch Archief vv Dirkshorn. Dat duel eindigde toen overigens in 1-7 in het voordeel van de Alkmaarders.