• In deze rustige voetbaltijden is het een mooi moment om een lijst te presenteren. We hebben in het bijna 89-jarig bestaan van de club al veel trainers voor Zondag 1 zien passeren. Ze kwamen allemaal met de ambitie om te promoveren en successen te vieren. Het was helaas niet veel trainers gegund om een kampioenschap te vieren.

Velen zijn hoopvol gestart maar het viel niet altijd mee om enthousiast te blijven als de trainingsopkomst of resultaten tegenvielen of als er geïmproviseerd moest worden. De houdbaarheid van de meeste trainers is 2 a 3 jaar en een enkeling hield het 4 jaar vol.

Van wat we terug hebben kunnen vinden zijn er vanaf de oprichting in totaal minimaal 46 trainers geweest. In de eerste 40 jaren van de club, van 1931 t/m 1970, waren het er 16 dus redelijk rustig en met een langere periode bij de club.