• Ook dit seizoen wordt er tijdens de eigen competities weer flink gestreden om de felbegeerde FB Cup. Hoe staan de zaken er halverwege voor? Hierbij een kort overzichtje.

  De Vrouwen van Dirkshorn voeren de ranglijst op dit moment aan. En als we naar de prestaties van deze dames kijken, dan is dat meer dan terecht. Die ploeg scoort er op los en krijgt amper doelpunten tegen. Maar houden de Vrouwen dit vol tot aan het einde van dit seizoen? We gaan het zien.

  Onze hoofdmacht gaat op een tweede plaats als eerste in de achtervolging. Na een stroef begin is ook dat team nu in goede doen en als dat zo door blijft gaan, dan kan er aan het einde van de rit zomaar een andere nummer één staan.

  Maar ook de heren van het tweede zijn nog alles behalve kansloos. Die toppers gaan op dit moment nek aan nek met het eerste. Wat dat betreft belooft de tweede seizoenshelft op meerdere fronten zeer interessant te worden.

  Helaas moet er ook altijd een hekkensluiter zijn en dat is in dit geval Zaterdad 2. Deze 'Mannen van Marinus' staan op dit moment puntloos laatste in hun eigen competitie. Er wordt na de winterstop logischerwijs ingezet op eerherstel en dat is de heren wel toevertrouwd. Gaat het ook voor opschudding zorgen in de strijd om de FB Cup? Wie weet.

   

  Plaats

  Team

  Gespeeld

  Goals voor

  Gemiddeld

  FB Punten

  Goals Tegen

  Gemiddeld

  FB Punten

  Totaal

  1

  Vr

  9

  32

  3,56

  1

  4

  0,44

  1

  2

  2

  1e

  11

  25

  2,27

  2

  27

  2,45

  3

  5

  3

  2e

  9

  20

  2,22

  3

  17

  1,88

  2

  5

  4

  Za 2e

  8

  12

  1,5

  4

  46

  5,75

  4

  8