• Zondag 20 oktober om 13.30 uur is het zo ver! De nieuwe grasmat en de verbouwde kantine van VV Dirkshorn worden feestelijk geopend. Aansluitend aan de wedstrijd Dirkshorn 1 - Flevo 1 een drankje en een hapje mét muziek!

De hoofdmacht speelt zijn eerste thuiswedstrijd in de competitie dus op een volledig gerenoveerd veld. Ook rond het veld hebben de nodige aanpassingen plaatsgevonden. Zo is er om het hele veld een tegelpad aangelegd. Ook de kantine is stevig onder handen genomen en het ziet er meer dan fraai uit.

Opnieuw kon, mede door de vele vrijwilligers en in goede samenwerking met de gemeentelijke instanties, een huzarenstukje worden gerealiseerd. Al vaker hebben we vastgesteld dat we een prachtige accommodatie hebben waar we met zijn allen trots op kunnen zijn.

Iedereen is van harte welkom om op 20 oktober bij dit feestelijke moment aanwezig te zijn. Jij komt toch ook?!